Polttariohjelmaa, jossa ei urheilla tai sidota tolppaan

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Polttariohjelmaa, jossa ei urheilla tai sidota tolppaan

Polttariohjelmaa, jossa ei urheilla tai sidota tolppaan

Hääjärjestelyt aiheuttavat monille hääpareille ajoittain hammastenkiristystä, mutta hääjuhlien ohella myös polttarit aiheuttavat stressiä monissa morsiamissa ja sulhasissa. Polttareista kuulee välillä niin kamalia juttuja, että nolatuksi tulemista ja polttareiden pelottavia asioista on helppo ruveta jännittämään.

Tärkeintä bestmanin ja kaason olisikin muistaa, että kyseessä on morsiamen ja sulhasen tärkeä päivä, ei polttareita järjestävien unelmapäivän toteutus. Liikuttavimmat hetket polttareissa koetaan aina yhteisten hetkien muistelemisella ja yhdessä mieluisia ja mukavia asioita tehden. 

Tässä ideoita polttariohjelmista vuodelta 2014, joissa ei himourheilla, sidota tolppaan tai kerjätä rahaa hassusti pukeutuneena.

Moderni vaihtoehto perinteiselle morsiussaunalle

Moderni vaihtoehto perinteiselle morsiussaunalle

Lottamuseon Kauneutta Kotikonstein -työpaja tarjoaa 1930-luvun kauneudenhoidon parhaat vinkit kesämorsiamien käyttöön. Työpajan aikana tutustutaan kauneudenhoidon ja kosmeettisten tuotteiden historiaan, opitaan rentouttava ryppyjä ehkäisevä kasvohieronta ja valmistetaan kotikonstein kosmetiikkaa.

Työpajan kesto: n. 60 min.
Hinta: 10 € / hlö
Missä: Tuusula, Lottamuseo

Polttariohjelmaa, jossa ei urheilla tai sidota tolppaan

Ikimuistoinen polttarikuvaus pin up -tyylillä

Pin up -tyylinen polttarikuvaus tulevalle morsiamelle tai koko porukalle on upea elämys. Kuinka moni on päässyt kokeilemaan,miltä tuntuu olla glamour-mallina kameran edessä. Phot-O-Rama tarjoaa  hauskan kuvauspäivän Tampereella. Ensi aloitetaan meikillä ja hiusten laitolla ja pukeutumisella, ja sitten eläydytään valokuvamallin rooliin yksin tai yhdessä. Polttariporukka saa viettää ikimuistoisen päivän ammattilaisten puunattavana, ja muistoksi jää upeat kuvat sekä huikea muisto.

Kuvauksen kesto: alkaen 2-3 h
Hinta: alkaen 550 €
Missä: Tampere

Polttariohjelmaa, jossa ei urheilla tai sidota tolppaan

Burleskitanssitunnilla päästetään naisellisuus irti

Burleskin yksityistunnilla nautiskellaan ihanasta naisellisuudesta pilke silmäkulmassa, veikistellään ja keikistellään. Tunnilla opetellaan klassisen burleskin perusliikkeitä. Vertical Club tekee yhteistyötä Burleski-instituutin valtuuttamien ohjaajien Ulrika Bachérin ja Ruska Schönbergin kanssa. Tunti voidaan räätälöidä osallistujien toiveiden mukaisesti joko pääpainoisesti tanssilliseksi, tai vähemmän hikistä tuntia toivottaessa,voidaan keskittyä sulokkaan liikehdinnän lisäksi vaikkapa pitkien hansikkaiden viekoittelevaan riisumiseen. Sen enempiä vaatteita ei tällä tunnilla kuitenkaan vähene!

Tunnin kesto: 60 min
Hinta: alkaen 170 €
Missä: Helsinki

Polttariohjelmaa, jossa ei urheilla tai sidota tolppaan

Elämän pisin kakku voi alkaa Katajanokan kaltereiden takaa

Kuinka valmistautua elämän pisimpää kakkuun? Hyvän startin saa polttareista vankilahotellissa Katajanokalla. Vankilahotelli Katajanokan polttaripaketti tarjoaa hauskan vaihtoehdon riehakkaantolppaan sitomiseen ja rahakeräämiseen. Polttarisankarin päälle puetaan vangin asu ja hänet tuomitaan vankilaan suorittamaan vankila-aktiviteetteja. Morsiamella tai sulhasella onkinmahdollisuus vapautuavankilasta suorittamalla vaaditut tehtävät oikealla asenteella, rohkeudella, tietotaidolla ja etenkin vanginvartijan miellyttämisellä. Vankila-aktiviteettien lomassa vanginvartija kierrättää polttariseuruetta pitkin vankilahotellia ja kertoo kummallisia ja hauskoja faktoja Skattan vankilan historiasta.

Tunnin kesto: 1 h
Hinta: 350 € + alv
Missä: Hotel Katajanokka, Helsinki

Polttariohjelmaa, jossa ei urheilla tai sidota tolppaan

Tappavan hauskat polttari-illalliset

Murhamysteeri on tappavan hauska illallisohjelma polttareihin, joka ei jätä uhrejakaan kylmäksi! Kaikki murhamysteeriin osallistujat saavat oman roolihahmon, jolla on omat tavoitteet ja tehtävät juonen kannalta. Paikalla on murhamysteeriä selvittävä etsivä, joka vie mysteeriä eteenpäin. Tarinoiden teemat vaihtelevat mafia-henkisistä salakapakoista elegantteihin kasinoihin ja kullankaivajien historiasta 70-luvun diskon kautta tulevaisuuteen avaruusasemalla. Murhamysteeri sopii noin 10-80 hengen ryhmälle. Illallismysteeriä varten osallistujat voivat sonnustautuateemaan sopivasti. Tarvittaessa myös Murhamysteerin järjestäjän kautta on saatavissa helppoa puvustusta teeman mukaan.

Ohjelman kesto: 3-3,5 h
Hinta: 50 € / hlö
Missä: Eripuolilla Suomea

Polttariohjelmaa, jossa ei urheilla tai sidota tolppaan

Taatusti naurattavat polttarit

Naurujoogaten saat riehakkaat naurut ja rennon tunnelmankoko porukalle heti polttareiden alkuun. Reima Kanerva järjestää Polttarinauruja Tampereeella ja lähialueella, joissa nauru raikaa yhteisesti ja ilman, että nauretaan kenenkään kustannuksella. Polttariohjelmanumerona naurujooga-sessio on usein yllätys päivänsankarille. Se voidaankin ohjata niin, että vasta tapahtumien edetessä ja naurujen irrotessa päivänsankarille selviää, mistä on kysymys. Noin tunnin sessiossa ehditään tehdä "alkulämmittelyharjoituksia", nauruharjoituksia 8-12 kpl, naurumeditaatio, loppurentoutuminen sekä session yhteinen päätös loppukeskusteluineen.

Työpajan kesto: n.1 h
Hinta: alkaen 130 €
Missä:Reima Kanerva naurattaa ihmisiä Tampereella ja maks 350 km:n säteellä
 

Kuvat Antti Kirves ja palvelutarjoajien

Muokattu: 10.4.2024