Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vihkisormus

Päivi Hakkaraisen korujen kauneus houkuttelee rakastumaan hyönteisiin

Kultaseppä Päivi Hakkarainen houkuttelee meitä ihastumaan hyönteisiin Arthropoda-korumallistonsa avulla.

– Haluan herätellä ihmiset näkemään kärpäset ja kuulemaan heinäsirkat – vielä kun niitä on.

Hakkarainen on yksi Vuoden Kaunein Sormus 2019 -kilpailun kymmenestä finalistista.

Päivi Hakkarainen Arthropoda Paravespula vulgaris -sormus

Kuva Nelli Repo

Päivi Hakkaraisen rakkaus luontoon kumpuaa syvältä

– Viihdyin jo lapsena itsekseni luonnossa ja tykkäsin olla eläinten kanssa. Vieläkin olen äärettömän arka ja ujo kohtaamaan ihmisiä, mutta eläinten seurassa tunnen olevani turvassa, Hakkarainen luotaa.

Ruohonjuuritasolta, aivan maanpinnan tuntumasta Hakkarainen on löytänyt oman kiehtovan maailman. Kultasepäksi valmistuttuaan hän halusi testata, kuinka lähelle oikeiden hyönteisten ulkonäköä hän pääsisi työstämällä malleja metalliin.

– Paras hetki työssäni on se, kun saan mahdottomasti hyönteisiä inhoavan ihmisen myöntämään, että onhan ne kauniita! Hakkarainen hehkuttaa.

Myös Suomen Hyönteistieteellisessä Seurassa on pantu merkille Arthropoda-mallisto. Hakkaraiselle se, että asiantuntijat pitävät hänen korujaan esikuviensa näköisinä, onkin suurin mahdollinen tunnustus.

Kauniit hyönteiset pysäyttävät miettimään

Arthropoda-mallistollaan Päivi Hakkarainen haluaakin lisätä ihmisten tietoisuutta ja ymmärrystä luontoa kohtaan.

– Yritän saada ihmiset pysähtymään, rauhoittumaan ja ymmärtämään. Näkemään ja arvostamaan jälleen. Korun avulla se voi onnistua, sillä niiden kauneus pysähdyttää, Hakkarainen aprikoi.

Arthropoda ei ole tavallinen peruskorumallisto, vaan se lähestyy taidetta. Jopa pakkausrasiat on suunniteltu seinällä pidettäviksi vitriinitaulun tavoin.

– Tulevaisuudessa Arthropodaa tullaankin näkemään enemmän näyttelyissä kuin myyntitapahtumissa. Nykyisessä maailmantilanteessa en koe mielekkääksi enää tehdä tuotteita pelkästään toimeentulon vuoksi, vaan tahdon myös vaikuttaa ihmisten ajattelumaailmaan ja kulutustottumuksiin. Yritän ravistella ihmiset hereille, Hakkarainen miettii.

Vuoden Kaunein Sormus 2019 Finalisti by Päivi Hakkarainen

Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Paravespula vulgaris -sormus

"Valitsin ampiaisen sormuksen aiheeksi sen vihatun esikuvan vuoksi. Hyönteisiä inhimillistetään usein hyviksi tai pahoiksi. Toivon, että ihmiset korun nähdessään kokisivat muutakin tunnetta kuin inhoa. Niin pitkään kuin meillä on hyönteisiä, on meillä toivoa ja juhlimisen aihetta."

Kelta- ja valkokultaa, hinta 3250 euroa

Design Päivi Hakkarainen, Arthropoda

Vuoden Kaunein Sormus 2019 logo 1500px

Muokattu: 16.10.2019

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halu...

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vih...

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rak...

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomess...

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus

Häämessut netissä -tapahtuman pääkilpailussa voit voittaa huikean OJL-uniikkisormuksen. Osallistu ma...

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi...

Mainos: Keskisen Kello

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

kihlasormus morsiamen nimettömässä sulhsen käsipuolessa

Odotatko kosintaa vai menitkö juuri kihloihin? Kihla- ja vihkisormuksen hankintaan liittyy suuria tunteita, sillä kutkuttava hääsuunnittelu voi vihdoin alkaa.

Jos nimettömässä säihkyy jo puolison valitsema tai yhdessä hankittu kihlasormus, seuraavaksi onkin vihkisormuksen etsinnän vuoro. Mutta mistä ihmeestä aloittaa? Entä jos kaiken voisi hoitaa rennosti kotisohvalta käsin ilman painetta ostamisesta?

miehen kihlasormus sulhanen pitää morsianta kädestä

Minulleko sormus verkkokaupasta?

Sormusten maailma on yhtä aikaa sädehtivän upea ja hengästyttävän valtava. Jopa koko elämän tärkeimmän korun on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Sillä nimenomaan verkossa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi. 

Keskisen Kellon verkkokaupassa korun ostaminen käy kiireettä, asiakaspalvelun opastuksella itselle sopivana aikana. Hinta- ja budjettipaine on tiessään, sillä hinnat on suoraan ilmoitettu, vaikka tarjousta voi toki aina pyytää asiakaspalvelusta.

Toinen toistaan kauniimpien korujen säihkeeseen on kiva uppoutua ja samalla oppia erilaisista sormusmalleista yhä enemmän. Tämä osa häiden suunnittelusta muuttui kertaheitolla ikimuistoisen helpoksi.

Katso Keskisen Kelllo-sormuksia Häät.fin Sormuskoneesta

Keskisen Kellon sormusvalikoima

Löydä Keskisen Kellon verkkokaupasta oma unelmasormuksesi

Keskisenkello.fi

Suomalaisten rakastamat sormusbrändit

Valikoimista löytyvät kaikki suomalaisten rakastamat brändit, kuten Kohinoor ja Festive sekä Lykka. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin kätevästi chatin kautta tai puhelimitse iltakahdeksaan asti ja verkkokaupasta voi tilata maksuttoman sormusmitan. Mitta kertoo tarkasti oman koon eikä sitä tarvitse lähteä kivijalkaliikkeeseen tarkistuttamaan.

Verkkokaupassa olevien tarkkojen kuvien avulla pääsee fiilistelemään, miltä sormus näyttää käytössä ja mikä parasta, toimitusaika on vain 1–3 päivää. Kaiken lisäksi korulla on jopa 60 päivän palautusoikeus, ellei kyseessä ole tilaustuote tai kaiverruksen kanssa ostettu.

Kohonoor-kihlasormus morsiamen sormusessa

Unelmien sormus ilman stressiä

Sen sijaan, että yrittäisi sovitella aikatauluja yhteen ja viettää sormusliikkeissä jopa tuntikaupalla aikaa etsien sopivaa yksilöä, voi sormuksia fiilistellä sopivina hetkinä rakkaan kanssa kotona.

Kaataa vaikka laseihin kuohuvaa ja miettiä rauhassa millaiset korut sopisivat juuri teille. Samalla voi selailla muitakin koruja häälookeihin sopien. Stressiä vie harteilta pois melkoisesti sekin, ettei myyjälle tarvitse sanoa missään vaiheessa ei. Verkkokaupassa ostopäätöstä saa miettiä ilman epämukavaa oloa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Elämän tärkein koru kotimaiselta perheyritykseltä

Valikoima on todella laaja ja sormuksia voi selailla kätevästi tyylin, hinnan ja materiaalin mukaan. Ilahduttavaa on se, että täältä löytyy ihan jokaisen budjettiin sopiva sormus. Ja koska ollaan ainutlaatuisen ja tunteita herättävän aiheen äärellä, vaikutuksen tekee myös Keskisen Kellon perheyritystausta.

Vuonna 1982 Alavuden Tuurissa perustettu yritys myy vain aitoja tuotteita kotimaisilta valmistajilta sekä Suomen virallisilta maahantuojilta. Tämä kaikki takaa sen, että sormusten aitouteen voi luottaa sataprosenttisesti. Hääpäivänä nimettömässä kimaltelee siis takuuvarmasti aito ja yhdessä rakkaudella valittu yksilö.

morsian hymyilee pitäessään sulhasen kasvoista

Keskisen Kello

Sähköposti asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Verkkokauppa

Keskisenkello.fi

Facebook Keskisen Kello Oy

Instagram @keskisenkello

Keskisen Kellon edustamat kotimaiset brändit

Kohinoor

Festive

Lykka

Katso kaikki Keskisen Kellon

Kihlasormukset

Vihkisormukset

 

Teksti Tanja Hakala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KESKISEN KELLO

Muokattu: 7.6.2024