Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Mainos: Mentalisti Tommi Viikinkoski

Ohjelmaa häihin – Mentalisti on yleisönsä osallistavana esiintyjänä nappivalinta häihin

mentalisti osallistaa yleisöään esityksessään

Kuva Laura Ensiö-Tikka Photography

Siis mitä just tapahtui? Hauska ja mukaansatempaava ohjelmanumero, kuten mentalimi, nostaa hääjuhlan tasoa. Hääjuhlaan esiintymään pyydetyn mentalisti Tommi Viikinkosken tavoitteena on tarjoilla unohtumattomia hetkiä. 

Hääesiintymiset ovat monenlaisissa tilaisuuksissa vuosien varrella esiintyneelle Tommi Viikinkoskelle mieluisia.

– On kunnia päästä mukaan hääparin tärkeimmän päivän luomiseen.

Esityksen sisällöstä jutellaan hääparin kanssa etukäteen, ja hääpari voi samalla päättää, haluavatko he päästä osalliseksi temppuihin vai vain katsella ja nautiskella. Kokonaisuuteen on yhdistettävissä hääparille tärkeitä teemoja ja aiheita.

– Jos kerron esityksessä bestmanin joskus pelastaneen sulhasen avannosta, tarina sekä tutustuttaa molemmat paremmin koko porukalle mutta samalla kääntää huomion pois esiintyjästä ja sinne, missä sen oikeasti kuuluu olla: häävieraisiin ja illan päätähtiin, Tommi kiteyttää. 
 

mentalisti Tommi Vikinkoski

Kuva Laura Ensiö-Tikka Photography

Lavashow vai lähitaikuutta?

Lavalla tapahtuva viihteellinen Oudot ihmeet -lavashow on viihdyttänyt ihmisiä joka puolella Suomea, poliitikoista putkimiehiin, Porista Porvooseen. Asiakkaina ovat olleet niin kansainväliset suuryritykset kuin paikalliset toimijat. Tilaisuuksina ovat olleet niin juhlalliset gaalatilaisuudet, messut, tyky-päivät kuin viihteellisemmät pikkujoulut. 
 
Lähitaikuus sen sijaan on loistava icebreaker tilaisuuksiin, joissa mentalisti voi kierrellä pienemmissä pöytäryhmissä pidemmän aikaa. Lähitaikuus toimii kun haluat tarjota vieraillesi jotain, joka jää takuulla muistoihin. Taikuus on parasta livenä, mutta erityisesti se iskee läheltä koettuna. Silmien alla tapahtuvat ihmeet pelikorteilla tai muilla esineillä luovat hetken, jota voi hyvällä omallatunnolla kutsua taikuudeksi.

– Se on se hetki, kun se mitä näit, oli jotain niin outoa, että päässäsi olevat rattaat hyppäävät muutaman pykälän ylimääräistä ja suustasi pääsee huudahdus: Mitä tapahtui? Näiden hetkien tarjoaminen on työni suola.

 

Kuvat Laura Ensiö-Tikka Photography 

Mentalisti Tommi Viikinkoski

Instagram @tommiviikinkoski
www Viikinkoski.fi

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä MENTALISTI TOMMI VIIKINKOSKI

 

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2023.

 

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 7.6.2024

Syvenny teemoihin:

Lue lisää samasta aiheesta

Häiden istumajärjestystä mietitään viime tippaan asti

Yksi häiden järjestämisen ongelmallisimpia kysymyksiä on vieraslistan ja istumajärjestyksen laatimin...

Hääleikit esittelevät morsiusparin häävieraille

Hääjuhlassa on monesti paikalla vieraita, jotka eivät tunne hääparia, morsianta tai sulhasta kovinka...

Viimeisin villitys: Kerää häävieraiden onnittelut ääniviesteinä äänivieraskirjaan

Fefefone tarjoaa jännittävän vieraskirjavaihtoehdon kaikkiin juhliin. Tyylikkäällä, lainassa olevall...

Hääleikkivinkki: Tee oma Fortune Teller!

Linnunnokka, Kirppu, Ennustuskone – hauskalla lapsuuden leikillä on monta nimeä. Emman ja Panun häis...

Häävieraina tyytyväiset lapset

Mikäli häihin on tulossa lapsivieraita, on tärkeää pitää heidänkin viihtymisensä osana hääsuunnittel...

Perinteiset hääleikit modernisoituina versioina

Perinteistäkin perinteisimpien leikkien ja ohjelmanumeroiden modernisoidut versiot saavatkin nykyään...

Mainos: Fefefone

Viimeisin villitys: Kerää häävieraiden onnittelut ääniviesteinä äänivieraskirjaan

käsi nostaa puhelimen luuria

Fefefonen vanhanaikainen ranskalaistyylinen puhelin on häiden koristeellinen keskipiste. Äänivieraskirjan erittäin yksityiskohtainen koristelu on saanut inspiraationsa Versaillesin kuninkaallisesta palatsista.

Ring, ring! Fefefone tarjoaa jännittävän vieraskirjavaihtoehdon kaikkiin juhliin. Tyylikkäällä, lainassa olevalla vintage-puhelimella häävieraat voivat tallentaa tervehdyksensä henkilökohtaisina ääniviesteinä – kynän ja paperin sijaan.

Fefefone yrittäjät Willy ja Nette

Idean äänikirjasta keksineet nuoret yrittäjät Willy ja Nette uskovat vahvasti ääneen tunteiden tulkkina. Fefefone on Suomen ensimmäinen äänivieraskirjavuokraamo.
 
– Halusimme luoda jotain, mikä voisi viedä meidät takaisin niihin tärkeisiin hetkiin, joita kohtaamme elämämme aikana. Mielestämme läheisten henkilöiden äänen kuulemisessa on jotain erityistä. Siitä syntyi idea äänivieraskirjasta, jonka halusimme jakaa kaikkien käyttöön.
  
– Pitkän suunnittelun ja kokeilujen jälkeen avasimme äänivieraskirjavuokraamo Fefefonen.

"Fe Fe" on englanninkielinen slangisana, joka tarkoittaa juhlaa. Äänivieraskirjamme ovat nimenomaan "juhlapuhelimia", ja tästä syntyi idea yrityksen nimeen.

vintagemallinen puhelin pöydällä

The Pearl herättää henkiin klassisen Crosley Kettlen puhelimen, joka oli suosittu 1930-luvulla. The Pearlin tyylikäs väri kullanvärisine yksityiskohtineen saa sen sopimaan mihin tahansa sisustukseen.

Viestejä suosikki-ihmisiltänne

Vuokraustoiminta sai lentävän lähdön keväällä 2023, ja Fefefonen vintage-puhelimilla on talletettu jo tuhansia tervehdyksiä erityisesti häissä.

– Olemme täällä teitä varten täyttääksemme päivänne viesteillä suosikki-ihmisiltänne. Emme malta odottaa, että voimme auttaa teitä luomaan upeita ja konkreettisia muistoja, jotka ovat mukananne ikuisesti, Willy ja Nette summaavat iloisina.

äänivieraskirja Fefefone Muistitikku lasipullo

Näin Fefefone-äänivieraskirja toimii

  1. Kun vieras haluaa jättää viestin, hän nostaa äänivieraskirjan luurin korvaan. Äänivieraskirja aktivoituu automaattisesti.

  2. Vieras kuuntelee ensin hääparin tervehdysviestin. Tämän jälkeen vieras jättää oman viestinsä, tarinansa, kiitoksensa, vitsinsä – vain mielikuvitus on rajana! Äänivieraskirja nauhoittaa vieraan tervehdyksen.

  3. Nauhoitus päättyy automaattisesti, kun vieras asettaa luurin takaisin paikalleen. Vieraan tervehdys tallentuu ääniviestinä puhelimen muistiin.

  4. Juhlan jälkeen vieraiden ääniviestit toimitetaan hääparille postitse upeassa muistitikussa!

 

Fefefone

Fefefone.fi

Instagram @fefefone.fi

Tutustu Fefefoneen!

Qr-koodi Fefefone

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä FEFEFONE

 

Muokattu: 7.6.2024