Morsiusmuoti 2024 - lyhyet hääpuvut ihastuttavat

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Morsiusmuoti 2024 - lyhyet hääpuvut ihastuttavat

Häämuoti 2024 pitää sisällään niin paljon ihanaa, että julkaisemme artikkelisarjan, jossa uppoudumme muutamiin vuoden 2024 morsiuspukutrendeihin! Ensimmäisenä vuorossa lyhyet hääpuvut, joita nähtiin runsaasti Barcelona Bridal Fashion Weekillä. Lyhyet mekot sopivat sekä koko juhlapäiväksi pidettäväksi tai niin sanotuksi kakkosmekoksi illan juhlintaan, kun pidempi helma on jo tiellä!

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Leikkisyyttä höyhenillä

Lyhyt helma antaa tilaa ja mahdollisuuden leikitellä materiaaleilla: höyhenhelma yhdistettynä kimaltavaan illuusio-yläosaan on mahdottoman kaunis.

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Lyhyessä helmassa on eri mittoja

Lyhyt helma voi olla polvi- tai minimittainen! Myös hihojen pituudella saa asuun vaihtelevuutta: pitkätkin hihat näyttävät kevyiltä ja herkiltä lyhyempään helmaan yhdistettynä. Lyhyet hihat taas tuovat lookiin tyttömäisyyttä.

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Tilaa näyttävälle elementille

Vaikka olisit valinnut lyhyen helman, voi siluettiin lisätä näyttävyyttä maahan asti ulottuvilla elementeillä. Lyhyt helma antaa tilaa upealle viitalle tai maata viistäville, näyttäville irtohihoille. Myös irtolaahus on sallittu: miksi et valitsisi molempia helman mittoja!

Kuva Barcelona Bridal Fashion Week

Etsi mieleisiäsi hääpukuja ja niiden jälleenmyyjiä Suomessa Hääpukukoneesta

 

Kuvat Barcelona Bridal Fashion Week

Teksti ja koonti Sonja Civil

Muokattu: 9.4.2024