Mistä elementeistä syntyy trendikäs hääkattaus 2021 häihin?

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Mistä elementeistä syntyy trendikäs hääkattaus 2021 häihin?


Katso video Orchidean ja Floramoren hääkattaustrendit 2021: Luo unelmahäät hääsuunnittelijan ja floristin avulla. Videolla selviää mitä hyötyä on hääsuunnittelijasta ja floristista häiden järjestämisessä, ja mitkä ovat vuoden 2021 hääkattaustrendit.

Hää- ja Juhlasuunnittelu Orchidean hääsuunnittelija Sonja Wikström ja floristi Tanja Lähdeaho Floramoresta vinkkaavat mitkä ovat vuoden 2021 häiden kattaus- ja koristelutrendit. Värimaailma luonnollinen, rentous mukana

Sonja ja Tanja loihtivat Sofia Helsingin saliin syysteemaisen trendikkään juhlapöydän.

– Lähdimme pehmeän kerman ja cafelatten sävyillä tekemään tyylikästä kattausta, jossa on hieman boho chic -elementtejä mukana.

– Kankaiset lautasliinat on sidottu trendikkästi bohomaisesti, jotta saadaa pikkaisen rentoa tyyliä mukaan, Sonja kertoo lautasliinoista, joihin vain kaunis nauha on sudottu kevyesti.– Lisäksi paljon, paljon kynttilöitä, ovat ne sitten eleäviä tai ledikynttilöitä. Se on trendikäs juttu! Sonja vinkkaa.

– Kulta on myös edelleen vuodelle 2021 hyvä ja trendikäs elementti.

Sonja valitsi kullan sävyiset aterimet ja kynttiläjalat kataukseen.

– Pöytäkukkasissa on neilikoita sävyissä, jotka sopivat Sonjan valitsemiin elementtehin ja tyyliin. Neilikoista on saatavissa hyvin kattava valikoima värejä ja sävyjä, ja lisäksi niitä on hyvin saatavissa ympäri vuoden. Seurana siellä on hiukan tumman viininpunaista.

– Vaikka värimaailma on neutraalia, pehmeää, nudea ja jopa puuterimaista, silti löytyy nämä viininpunaiset väripilkut, jotka tekevät kokonaisuudesta yhtenäisen, Sonja lisää.

– Vielä on pöydälle laitettu värjättyä oksaa. Pitkään on ollut paljon eukalyptusköynnöksiä ja muita köynnösmäisiä koristeluita. Oksalla haettiin aavistus köynnösmäisyyttä, mutta niin että meillä on nyt köynnöstä helpompia irto-oksia. Hyvin helposti nimittäin lähtee kaikki kynttilät kaatumaan ja viinilasit matkaan kun on rautalangoilla yhteen sidottua köynnöstä. Meillä on nyt tällainen kevennetty versio pöytäköynnöksestä, kuvailee Tanja.

Sonja ja Tanja muistuttavat, että vaikka on trendejä ja muoteja, niiden seuraamisen kanssa kannattaa olla hereillä.

– Aina kannattaa muistaa se, että on mikä tahansa trendikästä tai mikä tahansa on in, hääparin täytyy tietää mikä on se juttu mitä he haluavat. Olkoon se sitten sininenväri mikä on lemppariväri, eikä se ole sillä hetkellä niin muodissa, niin siitä huolimatta kannattaa tehdä sitä sinistä. Omat häät täytyy tuntua omassa sydämessä upeilta ja omilta, Sonja muistuttaa!

– Ollaan rohkeasti omia itsejä! Tanja lisää.

 Orchidean ja Floramoren hääkattaustrendit 2021: Luo unelmahäät hääsuunnittelijan ja floristin avulla -video on ensiesitetty Häämessut netissä syksy 2020 -ohjelmistossa.

Muokattu: 2.11.2020