Minimalistinen muoti tuo pehmeyttä ja luonnollisuutta hääkampaukseen

Kampausmuoti on tällä hetkellä rentoa: kampaukset saavat olla huolettoman näköisiä ja pehmeitä. Erilaiset letit ovat yhä trendikkäitä, ja suosittu nutturan paikka on korkealla takaraivolla tai niskassa. Häät-lehden 1/2019 muotijutua Vielä hetki rakkauteen varten kampaaja/maskeeraaja Marja Nikkola teki kolme erilaista trendin mukaista hääkampausta.

morsiamen kauneus Häät-lehti 01-2019

Kuva Ninka Photography

– Tein Pihlalle ensin rennot kiharat Revolvit-raudalla, sitten nostin ne ylös boheemiksi feikkipolkaksi. Se on näppärä tapa muuttaa hiustyyliä pitkissä hiuksissa.

http://cailap.com/blogi/nain-teet-helppo-trendikas-lapivetoletti/

Kuva Ninka Photography

– Toiseen tyyliin avasin polkan ja nostin kaikki hiukset ylös takaraivolle rennolle nutturalle.

morsiamen kauneus Haat-lehti 01-2019

Kuva Ninka Photography

– Viimeinen tekemäni hiustyyli oli supersuosittu läpivetoletti. Kampauksiin pyritään nyt jättämään hieman kiharoita kehystämään kasvoja, kuten tein Pihlalle feikkipolkassa ja takaraivolle kokotussa nutturassa, kertoo Marja.

Pihlan häämeikkityylin ainekset

Tällä hetkellä meikkitrendit ovat kaiken kaikkiaan helppoja toteuttaa, vaikkei olisikaan harjaantunut meikkaaja. Meikkipohjan tulee olla kevyt ja siinä suositaan luonnollista hohtoa ja kuultoa, korostukset ovat nyt tärkeämpiä kuin jokunen vuosi sitten suosiossa olleet voimakkaat varjostukset. Kaikki silmänrajaustyylit ovat nyt trendikkäitä! 

morsiamen kauneus Haat-lehti 01-2019

Kuva Ninka Photography

– Tätä muotijuttua varten tein Pihlalle hillityn, hieman utuisen siipirajauksen mustalla geelimäisellä rajausvärillä. Meikissä ei myöskään tällä hetkellä tarvitse säästellä värejä. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan eri värejä silmämeikissä, koska jokaiselle silmien värille löytyy eri väreistä sopiva sävy. Perinteisesti useimmiten suositellaan omien silmien värin lähisävyjä tai vastavärejä. Pronssin väri esimerkiksi sopii moneen silmien väriin, kuten Pihlan vihreisiin silmiin, neuvoo Marja.

morsiamen kauneus Haat-lehti 01-2019

Kuva Ninka Photography

– Huulimeikissä ovat pinnalla kirkkaan punaisen ohella muut voimakkaat sävyt vastapainoksi viime vuosien nudehuulimuodille. Huulten rajaukset saavat olla nyt hyvin selkeät ja huulet saavat myös kiiltää. Samoin silmämeikissä saa olla kiiltoa. Kulmien meikkauksessa palkkimaisuus alkaa olla ohi, sen sijaan kulmat voi sukia geelillä muotoonsa luonnollisen tuuheiksi.


Kaikki upeat häämuotikuvat näet Häät-lehdestä 1/2019!

Häät-lehti 1/2019 kahvilassa

Lue upea Häät-lehti 1/2019

Heleän raikas yli 180-sivuinen Häät-lehti 1/2019 – hääparien must-have-inspiraatiolähde häävuodelle 2019 – ilmestyi 16.1.2019. Voit ostaa ja lukea koko lehden sähköisenä näköislehtenä Issuu.comissa, josta voit ostaa luettavaksi myös muita Häät-digilehtiä.

Issuu.com

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus