Millaiset hääkorut morsiamelle?

morsian veden äärellä tennarit jalassa

Kuva Damir Spanic / Unsplash.com

Onnistunut häätyylin syntyy yhdistämällä morsiamen mieltymykset, juhlavuus ja korujen tasapaino hääasun kanssa.

Perinteisesti morsiamen koruina on nähty juhlavina pidettyjä vaaleita helmiä tai timanttikoruja, mutta moderni morsian tukee omaa tyyliään ja persoonallisuuttaan. Korumetallien värit valitaan ehdottomasti omien mieltymyksen mukaan.

Häätyylin rakentamisen voi aloittaa joko hääpuvusta tai sitten koruista.

Jos korut ovat morsiamen tyylin peruskiviä myös arjessa, ei mitään syytä olla aloittamatta koruista. Antaa tunteen ja mieltymyksen johdatella sinua. Löytyykö perintökoruista kenties koruja, joita haluat ehdottomasti käyttää? Tai oletko kenties löytänyt täydellisen korusetin, johon olet ihastunut? Ota nämä korut mukaan jo hääpuvun sovitukseen, jotta voit varmistaa niiden sopivuuden kokonaisuuteen.

Jos häätyylisi rakentaminen alkaa helpoiten häämekon etsinnällä, jatka tyylin rakentamista pohtimalla, mitä koruja mekon kanssa sopii kantaa. Sopiiko mekon yläosaan riipus tai kaulakoru, vai riittääkö asua täydentämään pelkät korvakorut ja kenties rannekoru?

Runsaan ja koristeellisen morsiuspuvun tyylin viimeistelee minimalistiset korut. Yksinkertaiseen häämekkoon voi taas tuoda kontrastia näyttävillä koruilla. Usein jos häätyyliin lisätään vain korvakorut, ne voivat olla huoletta näyttävämmät.


Nappaa alta ideoita hääkoruihin, jotka kaunistavat myöhemmin myös arjessa!

KLIKKAA KUVIA ALLA ja näet kuvatiedot!

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

VihkisormuksetMorsiamen kauneus