Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Millainen polttarityyppi sinä olet?

Haluaisitko villit juhlat, hemmotteluviikonlopun vai makuelämyksiä hivelevän päivän? Nyt saa toivoa!

Mitäpä jos morsian tai sulhanen saisi itse vaikuttaa edes hippusen verran riemukkaan viikonlopun kulkuun? Polttareiden perusidea yllätyksineen saa tietysti säilyä, mutta yhä useampi sankari toivoo hauskanpidon olevan omalle persoonalleen sopivaa.

Voit vaikka kirjoittaa toivomukset ylös ystäväporukallesi ja antaa muihin ohjelmanumeroihin vapaat kädet. Yhteisiä elämyksiä ystävien kanssa on kiva muistella vielä vuosienkin päästä.

Mikä näistä Elämyslahjojen valinnoista sopisi sinulle?

Hemmotteluihin heittäytyjä

Mitä lähempänä polttarit ovat, sitä kivempi on karistella turhat stressit kropasta ja antautua täysillä hemmoteltavaksi. Lasi kuohuvaa, mukava oloasu päälle ja kohti suklaahieronnan saloja! Hieronnassa käytetään ihanaa suklaista rasvaa, joka pehmentää ihoa. Morsiamen nauttiessa voi muu tiimi valmistella seuraavaa ohjelmanumeroa.

Tai miten olisi tutustuminen hot-joogaan? Yksityistunnilla koko seurue pääsee kokeilemaan joogalajin saloja.

Makuelämyksien äärellä

Rakastatko eri maiden ruokakulttuureita ja olet valmis kokeilemaan uusia juttuja ennakkoluulottomasti? Kokeile gourmet-illallista pimeässä Helsingissä Ravintola Sipulissa. Tästä ruokailuhetkestä jää takuulla muistoja!

Jos viihdyt ystävien kanssa mieluummin hurmaavien drinkkien parissa, varatkaa cocktail-koulutus. Sen aikana pääsette testailemaan ja maistelemaan maailmankuuluja juomia ammattilaisen johdolla.

Räväkästi hurjapäänä

Adrenaliinipläjäyksiä etsivälle varma valinta on tandemhyppy. Polttariporukan pitää muistaa varmistaa, että sankari todella haluaa tämän tehdä. Kohti korkeuksia pääsee myös kesäkaudella kuumailmapallon kyydissä. Lennolle voi lähteä vain juhlittava tai vaikka kaikki seurueen jäsenet.

Maan kamaralla vauhtia saa rallikyydityksessä. Ammattikuljettaja painaa tallan pohjaan ja vie lahjan saajan läpi SM-tason ralliradan. Pidä kiinni!

 

Teksti Tanja Hakala
Kuvat Elämyslahjat

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä ELÄMYSLAHJAT

Muokattu: 10.4.2024