Melkein jokainen morsian on häädieetillä

Melkein jokainen morsian on häädieetillä

Ensimmäisen kautensa juuri startanneessa Jutta ja huikeat häädieetit -ohjelmassa hääpukuspesialisti Niina Kuhta Niinattaresta auttaa painoaan pudottavia hääpareja pukeutumaan hääpäivänä parhaimpiinsa. Häät.fi kysyi Niina Kuhdalta, miten häädieetti vaikuttaa pukujen valintaan.

Melkein jokainen morsian on häädieetillä

Milloin painon pudotusta harkitsevan morsiamen ja sulhasen kannattaa suunnata hääpukuostoksille?

– Hääpukuostoksille kannattaa tulla viimeistään 7 kuukautta ennen hääpäivää. Painonpudotus on niin normaalia, että se otetaan tarkasti huomioon hääpukua tilattaessa ja kokoa suunnitellessa. Painonpudotuksen vuoksi ei siis pidä eikä kannata siirtää puvun tilausta, koska tilausajat laadukkaille aidoille puvuille ovat pitkät. Puvut ovat helposti muokattavissa, ja esimerkiksi nyöripuku antaa liikkumavaraa jopa kahden koon verran. Kun kokonaisuuden suunnittelee tarkasti yhdessä hääpukeutumisen ammattilaisen kanssa, on lopputulos varmasti täydellinen.  

Miksi painon pudotus ennen häitä on monelle niin tärkeä asia? Miten se vaikuttaa hääpukeutumiseen?

Morsiamet ja sulhaset haluavat tietenkin näyttäytyä parhaimmillaan upeissa vetimissä häävieraiden edessä! Parin asut ja olemus myös ikuistetaan sadoiksi kuviksi, joita katsellaan vuosikymmenten ajan, joten ulkonäköön halutaan luonnollisesti panostaa. Melkein jokainen hääliikkeeseen tuleva morsian kertoo olevansa dieetillä kokoon ja ikään katsomatta.

Melkein jokainen morsian on häädieetillä

Millaista oli tehdä uutta Jutta ja huikeat häädieetit -ohjelmaa Jutan ja hääparien kanssa?

– Aivan fantastista! Olin juuri päässyt lentokoneeseen ja kone lähti rullaamaan, kun tuotantoyhtiön johtaja soitti ja kysyi, haluaisinko olla mukana hääaiheisessa ohjelmassa. Siinä ei ollut aikaa rupatella, mutta ehdin huudahtaa että ’haluan’ – ihan sama mitä se on ja miten se häihin liittyy. Sitten oli pakko laittaa puhelin kiinni, kun oltiin jo melkein kiitoradalla!

Minkälaisia fiiliksiä ohjelmanteon taustalla koettiin? Kerro esimerkiksi ensimmäisestä parista Anusta ja Sampasta!

– Anu ja Samppa tekivät minuun syvän vaikutuksen, he olivat niin silminnähden rakastuneita! Liikutuin joka kerran ihan vaan heitä katsellessani, he olivat jotenkin niin toimiva pariskunta. Nopean tuttavuuden jälkeen sain jopa kutsun heidän häihinsä ja pääsin todistamaan, kun he sanoivat toisilleen tahdon!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus