Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Meghanin kuninkaallisen häätyylin avaimet

Kuvastaako Meghanin häätyyli hänen modernia ja raikasta otetta Englannin hoviin? Vai valitseeko hän morsiusasuunsa superromanttisen tyylin ja viettää päivän prinsessana? Kutkuttava odotus päättyy lauantaina 19.5.2018, kun söpö kuninkaallinen pari saa toisensa Lontoossa.

Hääpuku Justin Alexander Signature 99016

Moderni hääpuku 99016 amerikkalaisesta Justin Alexander Signature -hääpukumallistosta

Morsiamen häätyylin veikkaukset käyvät kuumana viikkoa ennen prinssi Harryn ja Meghan Marklen kuninkaallisia keväthäitä! Vetoa lyödään niin Meghanin vihkisormuksesta, hääpuvusta ja hääkengistä kuin tuhansista muista häiden yksityiskohdista, joihin Daily Mailin mukaan on saattanut kulua jopa lähes puoli miljoonaa euroa.

– Meghanilla on upea pukeutumistyyli, ja olisi unelmien täyttymys saada suunnitella hänelle hääkengät, kertoo taiteellinen johtaja Charlotte Mills.

– Suunnittelin nimeäni kantavaa kenkämallistoani mukaellen mallin, jollaista voisin kuvitella hänen käyttävän. Meghanin nimeä kantava kenkämallini on yksinkertaisen elegantti naisellisia yksityiskohtia unohtamatta. 

Löydät valkoisen Meghan-kengän alla olevasta kuvagalleriasta!

Prinssi Harryn puolisoksi: moderni vai romanttinen morsian?

Häät.fi kokosi Meghanille kaksi vaihtoehtoista prinsessatyyliä – modernin ja romanttisen – tämänhetkisistä kuumista häämuodin trendeistä.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

 

>> ETSI LISÄÄ SORMUKSIA HÄÄT.FI SORMUSKONEESTA

>> ETSI LISÄÄ HÄÄPUKUJA HÄÄT.FI HÄÄPUKUKONEESTA

Muokattu: 14.5.2018