Lähde-timanttisormus on kuin puhdas rakkaus

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Lähde on kuin puhdas rakkaus

Kuva Studio Töyrylä

Suomen kaunis luonto ja siellä vietetty levollinen aika rakkaiden kanssa on paras innoituksen antaja kultaseppä Thomas Narsakalle.

– Ajatus Lähde-sormuksesta syntyi heinäkuisen metsäretken jälkeen. Virkistävä puhdas lähde on löytäjälleen arvokas samaan tapaan kuin Lähde-sormus omistajalleen.

Näin Lähde-sormus symboloi kahden ihmisen välistä puhdasta rakkautta.

Kultasepäntaitoja isältä pojalle

Thomas Narsakan isoisä aloitti kultasepän työt 1947, ja siitä lähtien ammatti ja osaaminen kulkenut Narsakan perheessä isältä pojalle jo 70 vuoden ajan.

– Itse valmistuin vuonna 1999 Lahden ammattikorkeakoulun Muotoiluinstituutista ja alan töitä on takana reilut kaksikymmentä vuotta useiden eri mallistojen suunnittelijana ja valmistajana.

Design Thomas Narsakka, Westerback

– On ollut iso kunnia suunnitella tämä Lähde-sormus perinteikkäälle Westerbackille, jonka juuret luotettavana korunvalmistajana yltää vieläkin kauemmas eli peräti vuoteen 1897 saakka.

Pitkille perinteille toivotaan myös jatkoa.

– Haaveilen siitä, että jompikumpi pojistani jatkaa perheemme perintöä kultasepän taitojen vaalimisessa ja omaksuu itselleen kultasepän ammatin.

Thomas Narsakka, Kultasepät Narsakka

Thomas Narsakka haluaa kunnianhimoisesti kehittää sekä omaa että muiden suomalaisten kultaseppien osaamista sekä etsiä uusia innovatiivisia muotoja ja mahdollisuuksia valmistaa koruja. Tavoitteena hänellä on nostaa suomalaisen käsityön arvostusta.

Lähde-sormus, design Thomas Narsakka

Lähde

”Lähde-sormus ilmentää raikasta, puhdasta, suomalaista, elämän voimaa antavaa virkistävää vesilähdettä, jollaisia maamme kaunis luonto meille tarjoaa.”

Designer Thomas Narsakka, Westerback 1897

Lähde-sormus on yksi Vuoden Kaunein Sormus 2017 -kilpailun kymmenestä finalistista. Sormuksen materiaali 14K palladiumvalkokultaa, timantit 1,00 ct ja 30 kpl 0,01 ct W/SI1, yht. 1,30 ct.  Hinta 13900 euroa. Sormus kuuluu Westerback Collection -mallistoon.

Äänestä Vuoden Kauneinta Sormusta Häät.fissä 31.10.2017 mennessä!

Voit voittaa M.Gummeruksen alpacaneuletakin tai lampaanvillaiset OTZshoes-kengät.

 

Muokattu: 7.11.2022