Kun hääpuvun hinta on positiivinen yllätys

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Kun hääpuvun hinta on positiivinen yllätys

Ympäri Keski-Eurooppaa ja Skandinaavia kohistaan ylivoimaisen hinta-laatusuhteen tarjoavista, suomalaisen hääpukumerkin Victoria & Vincentin häämekoista. Kysyimme täkäläisiltä hääpukukonsulteilta, millaisia etuja Victoria & Vincent suomalaiselle morsiamelle tarjoaa?

Ihan parasta Victoria & Vincent -hääpuvuissa on...

+ Hinta, hinta! Kun tunnultaan ja designiltaan 1500 € -laatuluokkaan kuuluvan premium-puvun saa alle 1000 €:lla, on hinta aina positiivinen yllätys.

+ Victoria & Vincent -pukujen rakenteissa ei tingitä, ja siksi ne antavat upean tuen kaikille vartalotyypeille ja kaikissa kokoluokissa 32–50.

+ Istuvuus on ihmeellisen toimiva, melkein aina puku istuu vartalolle kuin hansikas jo ennen hienosäätöä tarjoavia mittamuutoksia.

+ Kankaat ja pitsit ovat kauniita ja laadukkaita.

+ Puvut on aina huolellisesti valmistettu ja viimeistelty.

+ Victoria & Vincent -mallistossa on paljon vaihtoehtoja klassisen ja modernin häälookin ystäville.

No jaa…

- Valikoima on rajallinen, sillä mallisto uusiutuu vain noin 20 uudella puvulla vuosittain, siinä missä osa kansainvälisistä hääpukumallistoista tuo markkinoille jopa satoja uutuuksia vuodessa.

- Koristeellista blingiä, rohkean seksikkäitä leikkauksia tai villiä boholookia etsivä morsian ei ehkä löydä valikoimasta suosikkiaan.

Häät.fin Hääpukukoneesta löydät Victoria & Vincentin hääpuvut. Kurkkaa löydätkö niiden joukosta oman unelmasi?

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä VICTORIA & VINCENT

Muokattu: 5.2.2020