Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Kukkaseppele morsiamen kruununa

Kukkaseppele morsiamen kruununa

Rokkityylisen, mutta maanläheisen Sariannan häälookin viimeisteli uniikki kukkaseppele.

Pomarkkulainen maanviljelijä Sarianna hehkui upeutta hääpäivänään viime kesänä. Hän löysi täydellisen hääpuvun kirpputorilta, ja täydensi kokonaisuutta rohkealla meikillä ja maanläheisyyttä viestivällä seppeleen muotoon sidotuilla hiuskukilla.

– Moni vieraista sanoi, että on hienoa kun kaltaiseni rock-henkinen nainen laittaa kukkaseppeleen hiuksilleen, ja korostaa rohkeaa asennettaan räväkällä huulipunalla. Se tuntui kivalta kuulla, koska halusin näyttää itseltäni myös hääpäivänä.

Kukkaseppele morsiamen kruununa

Sariannan seppeleen valmisti pomarkkulainen kukkakauppayrittäjä Reijo Viljanen morsiamen toivomusten mukaan. Sarianna kävi kukkaliikkeessä kertomassa toiveensa värien ja kukkalajien suhteen, muttei antanut mitään tarkkoja vaatimuksia.

Valmis seppele kesti hyvänä nelisen päivää häiden jälkeenkin, vaikka moni juhlavieraskin halusi kokeilla, miltä olo tuntuu morsiamen asuste päässään.

Teksti Tanja Hakala
Kuvat Kimi Niittyniemi & Jonna Lentovaara

Muokattu: 12.10.2018