Kotimainen Häät-lehti luettavissa 24/7

Häät-lehti näköislehtenä Magzterissa

Kun kotimaiset häälehdet loistavat poissaolollaan Lehtipisteissä, hätä ei ole tämän näköinen eikä sinun tarvitse turvautua pelkästään ulkomaisiin aviiseihin.

Voit ostaa suomalaista Häät-lehteä 24/7. Digitaalinen näköislehti on saatavissa ympäri vuoden.Lisäksi tämän häälehden hintakin on huomattavan huokea, sillä yhden numeron hinta on vain noin 3,56 €.

Kaikki viimeisimmät Häät-lehden numerot on saatavissa digilehtinä kansainvälisessä Magzter-palvelussa edullisesti. Suosimalla digilehtiä säästät rahan lisäksi myös hiilijalanjäljessä.Paperinen Häät-lehti ilmestyy vain kahdesti vuodessa, lokakuussa ja tammikuussa. Painetun löydät lehden Lehtipisteistä kautta maan 3 kuukauden ajan ilmestymisestä lukien. Kun numero on poistunut Lehtipisteen valikoimasta, Magzter palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.
Aloita lukeminen nyt

Lue alla olevat step-by-step-ohjeet ja pääset lukemaan heti.

Rekisteröidy Magzter

1. Aloita rekisteröitymällä Magzterin käyttäjäksi, se onnistuu helposti mm. Facebook-tunnistautumisen avulla. Löydät rekisteröitymissivun helpoiten osoitteesta täältä www.magzter.com.

Lue Häät-lehti digilehtenä Magzterissa

2. Kun rekisteröityminen on valmis, voit selailla lehtiä ympäri maailmaa ja ostaa suosikkisi.
 Suomalaisen Häät-lehden löydät helpoiten hakusanalla Häät.

Häät-lehden näköislehti Magzterissä

3. Klikkaa hakusivulla Häät-lehden kantta. Valitse saatavilla olevista vaihtoehdoista mielenkiintosi herättävä numero klikkaamalla kannen kuvaa. Jokaisen numeron Preview-napista tai suurennuslasia-klikkaamalla pääset tutkimaan numeroa muutamien esikatselusivujen avulla.

Kun olet päätöksesi tehnyt, valitse Single issue ja Add To Card ja numero lisätään ostoskoriisi, ja käy sitten vielä maksamassa ostoksesi.

Häät-näköislehti Magzterissa irtonumerona

4. Avaa profiilisi valikosta "My Single Issues", valisemasi lehti löytyy luettavaksesi sieltä. Klikkaa kantta! Voit kirjautua uudelleen tilillesi Magzteriin milloin vain ja millä laitteella haluat.

Lue Häät-lehti näköislehtenä Magzterissa

5. Mukavia lukuhetkiä valitsemasi Häät-lehden ja Magzterin muiden lehtien parissa!

Jaa juttu