Kokemuksia karvanpoistosta sokeroinnilla

Karvanpoisto sokeroinnilla

Sokerointi on ehdottomasti paras karvanpoistomenetelmä kaikin puolin, mutta varsinkin häitä ja häämatkaa ajatellen ehdoton, hehkuttaa Sofia omasta kokemuksestaan.

Melkein kymmenen vuotta sitten opiskelukaverini kertoi, kuinka hän poistaa kaikki karvansa sokerilla. Mietin miten ihmeessä se onnistuu muka niin hyvin, hänellä oli silkinpehmeä iho käsivarsissa eikä koskaan pienintäkään sänkeä. Ja niitä hän kuulemma siis sokeroi.

Puhuimme aina, että hän sokeroisi minutkin, mutta jotenkin se aina jäi kunnes muutinkin opiskelukaupungistani pois. Vasta muutama vuosi sitten kävin ensimmäistä kertaa sokeroinnissa. OOOOOHHHH oli varmasti ensimmäinen asia, joka suusta pääsi kun kidutus oli loppunut. Ja mikä parasta, intiimeissäkään paikoissa ei ollut karvankasvun aiheuttamaa kutinaa missään vaiheessa! Ja karva on kasvaessaan paljon hennompaa ja vaaleampaa, nyt joistain kohdista säärissä on karvankasvu jo kokonaan loppunut.

Pihinä aloin sokeroimaan kotona

Tein itse sokerimassan, netistä löytyi hyvin ohjeita. Tämä on kuitenkin todella työlästä, ja vuosien karvailun (aikaväli venyi aina liian pitkäksi) jälkeen olen todennut parhaimmaksi käyttää ammattilaisen palveluja. Ostin myös ammattilaismassaa kotiylläpitoon helpoille paikoille, kuten bikinirajalle ja säärille.

Massaa on todella vaikea saada oikeanlaiseksi itse tekemällä, ja vaikka se joka kerta on lopulta onnistunut, on loputon kuuman massan venyttely saanut aina käteni kipeiksi. Kyllä, ihmetyttää miten samoista aineksista voi saada niin erilaista massaa, ja toisaalta myös harmittaa maksaa 45 € aineesta, jonka tekeminen maksaa alle pari euroa... Ehkä nyt kuitenkin saisin nauttia kesästä ilman murheita karvoista väärissä paikoissa.

Sokerointi on luonnonmukainen tapa, ja sopii myös atoopikoille hellävaraisuutensa vuoksi. Itse kärsin pahasta atopiasta ja kuivasta ihosta, ja tuntuu että sokerointi auttaa ihoanikin viemällä turhan kuolleen ihon mukanaan koskematta terveeseen ihoon.

Karvanpoisto sokeroinnilla

Pääsin tutustumaan Posliini-nimiseen pelkkiä sokerointeja tekevään kauneushoitolaan, jota on Herttoniemessä vuodesta 2015 asti pitänyt hurmaava naisyrittäjä. Rosa on ihanan mutkaton, ja hän saa varmasti jokaisen rentoutumaan tämän jokseenkin kivuliaankin toimenpiteen aikana.

Hän mainostaa hoitolan olevan vain naisille, mutta kerrallaan on vain yksi asiakas, niin sinänsä se tuntui jopa vain hassulta erottelulta. Nyt minulle tehtiin kainaloiden ylläpitohoito, sillä olin juuri muutamaa viikkoa aiemmin käynyt täyssokeroinnissa Tampereella. Nyt en edes huomannut Rosan työskentelyä siinä rupatellessamme, kunnes hän jo ilmoittikin minun oleva valmis.

Vaikka karva oli vielä todella lyhyttä (ekan kerran jälkeen ne karvat jotka on vasta tuloillaan pukkaavat nopeasti esiin, kun nekin on otettu niin kestää melko pitkään seuraavaan sänkeen), jäi vain ihan muutama haituva jäljelle käsittelyn jälkeen. Rosa käyttää yhtenä sokerimassana ihanan tuoksuista ja näköistä vaniljasokeria, josta kuva alla. Tätä olisi tehnyt mieli lapata lusikalla suuhun!

Karvanpoisto sokeroinnilla

Posliini tarjoaa morsiuspakettia tarjouksena 160 €, johon kuuluu kokonaisvaltainen karvanpoisto.

Suosittelen käymään ensimmäistä kertaa hyvissä ajoin ennen häitä, ja käydä aina sängen kasvaessa tarpeeksi pitkäksi hoidattamassa se, laskien viimeisen kerran häitä edeltävälle viikolle. Näin saa parhaimman lopputuloksen mahdollisimman pitkään pysyväksi (yli siis sen häämatkan). Kolme kertaa riittää hyvin, mutta mitä useammin, sitä parempi.

Sokerointi on ehdottomasti paras karvanpoistomenetelmä kaikin puolin, mutta varsinkin häitä ja häämatkaa ajatellen ehdoton!! Ei yksikään morsian halua tärkeän päivänsä tai upean rantaloman tiimellyksessä miettiä kutkuttavia sänkikarvoja tai höylän raapimaa ihoa.

Loppuun vielä oma vinkkini kotisokeroijille. Kun massa rupeaa vetelemään viimeisiään eikä enää ota karvoja kunnolla, vedä sillä jalkapohjat! Lähtee kivasti kuollut iho sieltäkin! Muista vaan olla lavuaarin lähellä, koska tahmajaloilla on melko ikävä lähteä läpi asunnon niitä pesemään. ;)

Vinkit sokeroitiin antoi Ammattilainen hä(d)issään -blogin Sofia

Kuva ylinnä Pixapay

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus