Häät.fi uudistui! Jatka etusivulle tästä
Uusia ominaisuuksia tulossa pian, lue lisää
Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.
Juomalaseihin kootut, kauniisti koristellut pannacottashotit ovat ilo silmälle ja kielelle. Asettele häiden jälkiruokapöytään kesäinen makupaletti raikkaista marjoista ja hedelmistä valmistettujen päällysteiden avulla, ja kokoa ne näyttäviksi väriryhmiksi. Muista kirjoittaa kaunis kyltti kunkin makuvaihtoehdon kohdalle, jotta jokainen vieras voi valita mieluisan maun. Pannacotat voi mainiosti valmistaa jo edeltävänä päivänä.
10 annosta
Ainekset 5 dl kermaa tai maitoa 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia 1 kanelitanko 1/5 tl kardemummaa
Pinnalle marjoja Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Sekoita ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Siivilöi kannuun ja kaada annoslaseihin. Hyydytä jääkaapissa pari tuntia tai yön yli.
Koristele marjoilla ja sokerilla juuri ennen tarjoilua.
Ainekset 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia 2 ½ dl kermaa 2 ½ dl maitoa ½ tl kanelia
Pinnalle 1 (200 g) omena (esim. Punainen Melba tai Pink Lady) 2 tl sitruunan kuoriraastetta 2 tl sitruunan mehua 2 rkl Dansukker Taloussokeria 2 passiohedelmää
Mittaa hyytelösokeri Multi, kerma, maito ja kaneli kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia. Kaada jälkiruoka-astioihin tai laseihin. Hyydytä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.
Halkaise kuoritut omenat, poista siemenkodat ja leikkaa puolikkaat ohuiksi lohkoiksi. Pane lohkot mikrokulhoon ja sekoita sitruunan kuoriraaste, sitruunamehu ja sokeri joukkoon. Kypsennä mikroruunissa täydellä teholla noin 2 x 2 minuuttia kunnes omenalohkot ovat sopivan pehmeitä. Sekoita kypsennysjaksojen välissä. Jäähdytä mikrokuvun alla tai peitettynä.
Annostele omenalohkot liemineen pannacottien päälle ennen tarjoilua. Halkaise passiohedelmät ja koverra hedelmälihaomenalohkojen päälle.
Reseptit on laatinut Suomen Sokeri.
Muokattu: 6.3.2023
Häät-verkkopalvelut (Editus Oy) tarjoavat sinulle laadukasta kotimaista hääsisältöä ja keräävät evästeitä. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat laitteesi selaimeen. Ne kertovat meille esimerkiksi, millaisella laitteella käytät verkkopalvelua ja oletko vieraillut sivustoillamme aikaisemmin. Näiden tietojen avulla kehitämme sinulle parempia palveluja ja voimme tarjota kohdennettua mainontaa ja markkinointia. Hyödynnämme myös analytiikkaa raportoinnissa sekä kävijämäärien ja mainonnan mittaamisessa. Häät-verkkopalveluille on myönnetty kertova Avainlippu-tunnus.
Valitsemalla ”Hyväksy” annat suostumuksesi siihen, että Häät-verkkopalvelut teknologiakumppaneineen tallentaa ja käyttää tunnisteita edellä mainittuihin tarkoituksiin ja käsittelee niiden avulla kerättyjä tietoja markkinoinnin ja mainonnan kohdentamiseen. Osa Häät- verkkopalveluiden tallentamista tunnisteista on välttämättömiä palvelujen ja kotimaisen hääsisällön tarjoamiseksi. Lupasi koskee palveluita haat.fi ja haamessutnetissa.fi.
Lue lisää evästekäytännöstämme Tietosuojaselosteesta.
Nämä ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta. Näitä tietoja käytetään helpottamaan verkkosivuston käyttöä ja näitä ei voi poistaa.
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivuston kävijöiden seuraamiseen, jotta julkaisijat voivat kohdentaa markkinointiaan asiaankuuluvilla ja kävijää kiinnostavilla mainoksilla. Käyttämiämme työkaluja on muun muassa Facebook Pixel.
Keräävät tietoja verkkosivustomme käytöstä, esimerkiksi käynneistä sivuilla tai virheilmoituksista. Nämä tiedot yhdistetään ja anonymisoidaan, ja niitä käytetään verkkosivustomme kehittämiseen. Käyttämämme analytiikka-työkalut ovat : Google Analytics, Hotjar, Clarity ja Insight Pixel.