Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Kaunein Hääpuku 2018 voittaja Morilee Massima löytyy Niinattaresta

Saammeko esitellä, tässä on Kaunein Hääpuku 2018 -kilpailun voittaja: romanttinen hääpuku Massima Morileen Blu-mallistosta voitti Häät.fissä järjestetyn äänestyksen ylivoimaisesti peräti 38 prosentin äänisaalilla!

Morilee-hääpuvuilla tuntuu olevan erityisen lämmin paikka suomalaisten morsianten sydämissä, sillä Morilee-hääpuku voitti nyt kilpailun jo kolmatta kertaa peräkkäin. 

Vuoden 2018 tittelin voittaneen Morilee-malliston prinsessapuvun Massiman upea pitsi on koristeltu kristallein, ja täyteläinen helma on unelmankevyttä tylliä. Elegantti off-the-shoulder-pääntie ja kaunis selkä viimeistelevät unelmien häämekon. 

Voitosta iloitseva Niinatar myöntää tuntuvan alennuksen kaikista Morilee-puvuista

Niinatar halua juhlia upeaa mallistoa yhdessä morsianten kanssa! Voiton myötä upeat Morilee-hääpuvut saa nyt todella edullisesti, sekä tilauspuvuista että myymälästä löytyvistä puvuista saa nyt -15 prosentin alennuksen 4.4.2018 asti. Lisätietoja tarjouksesta saat Niinattaresta.

Kun oikea hääpuku on löytynyt Niinattaresta, voit toteuttaa unelman halutessasi myös pienissä kuukausierissä. Rahoituksen haet helposti sähköisesti. Lue lisää!

– Olen erittäin iloinen ja onnellinen Morilee Massima-puvun voitosta, kertoo Niinattaren omistaja Niina Kuhta-Ekroth. 

Morilee

Kuvassa keskellä Morileen pääsuunnittelija Madeline Gardner ja oikealla Niinattaren omistaja, yrittäjä Niina Kuhta-Ekroth.

– On Niinattarelle suuri kunnia saada edustaa Morileen hää- ja juhlapukumallistoja, jotka suunnittelee ihanan sydämellinen Madeline Gardner. Hän on todella taitava muotisuunnittelija, joka luo jatkuvasti uusia trendejä häämuodin hurmaavaan maailmaan. 

– Morileen pukujen suosio perustuu ensinnäkin kauneuteen ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Kun lisäksi kaavoitus istuu ja valittavissa olevien kankaiden ja pitsien sävyt miellyttävät ja sopivat hyvin suomalaisille, onkin kaikki kohdallaan, Niina Kuhta-Ekroth summaa.

Kaunein Hääpuku 2018 – tulokset

1. sija: Morilee Blu-malliston Massima, Niinatar

Kaunein Hääpuku 2018 1. sija

2. sija: Allure Bridal Romance 2653, Zazabella

Kaunein Hääpuku 2018 2. sija

3. sija: Willowby by Watters Philomena, Morsiuspukuliike Glamour

Kaunein Hääpuku 2018 3. sija

Kaunein Hääpuku -kilpailun aiemmat voittajat 

2018 Morilee Massima, Niinatar
2017 Morilee 2808, Niinatar
2016 Morilee 2787, Niinatar
2015 Justin Alexander Signature 9776, Morsiuspukuliike Josefiina
2014 Pronovias Octavia, Morsiuspukuliike Josefiina
2013 Lilly 08-3210, Suomen Pukuvuokraamo

Muokattu: 3.12.2018