Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääpuku

Kaunein Hääpuku 2018 voittaja Morilee Massima löytyy Niinattaresta

Saammeko esitellä, tässä on Kaunein Hääpuku 2018 -kilpailun voittaja: romanttinen hääpuku Massima Morileen Blu-mallistosta voitti Häät.fissä järjestetyn äänestyksen ylivoimaisesti peräti 38 prosentin äänisaalilla!

Morilee-hääpuvuilla tuntuu olevan erityisen lämmin paikka suomalaisten morsianten sydämissä, sillä Morilee-hääpuku voitti nyt kilpailun jo kolmatta kertaa peräkkäin. 

Vuoden 2018 tittelin voittaneen Morilee-malliston prinsessapuvun Massiman upea pitsi on koristeltu kristallein, ja täyteläinen helma on unelmankevyttä tylliä. Elegantti off-the-shoulder-pääntie ja kaunis selkä viimeistelevät unelmien häämekon. 

Voitosta iloitseva Niinatar myöntää tuntuvan alennuksen kaikista Morilee-puvuista

Niinatar halua juhlia upeaa mallistoa yhdessä morsianten kanssa! Voiton myötä upeat Morilee-hääpuvut saa nyt todella edullisesti, sekä tilauspuvuista että myymälästä löytyvistä puvuista saa nyt -15 prosentin alennuksen 4.4.2018 asti. Lisätietoja tarjouksesta saat Niinattaresta.

Kun oikea hääpuku on löytynyt Niinattaresta, voit toteuttaa unelman halutessasi myös pienissä kuukausierissä. Rahoituksen haet helposti sähköisesti. Lue lisää!

– Olen erittäin iloinen ja onnellinen Morilee Massima-puvun voitosta, kertoo Niinattaren omistaja Niina Kuhta-Ekroth. 

Morilee

Kuvassa keskellä Morileen pääsuunnittelija Madeline Gardner ja oikealla Niinattaren omistaja, yrittäjä Niina Kuhta-Ekroth.

– On Niinattarelle suuri kunnia saada edustaa Morileen hää- ja juhlapukumallistoja, jotka suunnittelee ihanan sydämellinen Madeline Gardner. Hän on todella taitava muotisuunnittelija, joka luo jatkuvasti uusia trendejä häämuodin hurmaavaan maailmaan. 

– Morileen pukujen suosio perustuu ensinnäkin kauneuteen ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Kun lisäksi kaavoitus istuu ja valittavissa olevien kankaiden ja pitsien sävyt miellyttävät ja sopivat hyvin suomalaisille, onkin kaikki kohdallaan, Niina Kuhta-Ekroth summaa.

Kaunein Hääpuku 2018 – tulokset

1. sija: Morilee Blu-malliston Massima, Niinatar

Kaunein Hääpuku 2018 1. sija

2. sija: Allure Bridal Romance 2653, Zazabella

Kaunein Hääpuku 2018 2. sija

3. sija: Willowby by Watters Philomena, Morsiuspukuliike Glamour

Kaunein Hääpuku 2018 3. sija

Kaunein Hääpuku -kilpailun aiemmat voittajat 

2018 Morilee Massima, Niinatar
2017 Morilee 2808, Niinatar
2016 Morilee 2787, Niinatar
2015 Justin Alexander Signature 9776, Morsiuspukuliike Josefiina
2014 Pronovias Octavia, Morsiuspukuliike Josefiina
2013 Lilly 08-3210, Suomen Pukuvuokraamo

Muokattu: 3.12.2018

Syvenny teemoihin:

Lue lisää samasta aiheesta

Lyhyet mekot ja minihääpuvut trendaavat 2025

Vuoden 2025 häämuodissa yhä useammat huippuhääsuunnittelijat ovat ajatelleet morsiamia, jotka etsivä...

Vyötärö esiin! Häämuoti 2025 korostaa lantiota

Vuosi 2025 nostaa vyotärön trendien keskiöön. Näimme kevään häämuotimessujen catwalkeilla laskettuje...

Onko halter neck -kaula-aukko hitti vai huti häämuodissa 2025?

Häämuotisuunnittelijat olivat olleet luovia halter-kaula-aukkoineen Barcelonan Bridal Fashion Weekil...

Häämuodissa 2025 hehkuu rakkaus kukkiin

Intohimo romanttisista kukista hääpuvuissa ei ota laantuakseen häämuodissa! Eturivin hääpukusuunnitt...

Wow mitä glitteriä ja säihkettä on tulossa häämekkoihin 2025

Barcelonan Bridal Fashion Weekillä nähtiin, että kevään ja kesän 2025 häämekkoihin on luvassa kimall...

Once in a lifetime -häämekot trendaavat häämuodissa 2025

Hapsut ja höyhenet, glitterhansikkaat, glitternauhat hiuksissa ja discopallo. Morsian saa pukeutua e...

| Mainos: Deva Lingerie

Upeat alusvaatteet ovat itsevarman ja sädehtivän morsiamen valttikortti, Ida alusasuliike Deva Lingeriestä tietää

Unelmien hääpuku huutaa tuekseen upeita, oikeanlaisia ja oikeankokoisia alusvaatteita. Kun panostaa jopa tuhansia euroja mekkoon tai pukuun, kannattaa budjettiin lohkaista jo heti alussa siivu alusvaatteille. Ja olla niiden kanssa ajoissa.

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Alusvaatteet hääpuvun alle

– Alusvaatehankintaa ei saisi jättää viimeisille viikoille ennen häitä. Silloin voi käydä niin, että sitä täydellistä vaihtoehtoa ei vain enää löydy, tietää Alusasuliike Deva Lingerien omistaja Ida Aaltonen.

Ida on auttanut morsiamia vuosikaudet löytämään omalle vartalolle ja valitulle puvulle oikeat, asua tukevat alusvaatteet. Ei ole nimittäin ihan sama mitä ihoa vasten pukee, sillä juuri tuo ensimmäinen vaatekerros antaa pohjan ensinnäkin kaikelle muulle vaatetukselle, mutta ehdottomasti myös sille, että tuntee olonsa upeaksi, itsevarmaksi ja hillittömän sädehtiväksi!

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Uniikkia palvelua alusasuliikkeessä

Täydellisin ajoitus suunnata alusvaateostoksille on silloin, kun hääpäivän asu on juuri valittu. Sovitustilanteessa kannattaa ottaa mekosta kuvia itsensä päällä ja erityisesti vielä yksityiskohtakuvia niistä paikoista, joissa on vaikka syvään uurrettu linja tai jotain muuta erityistä.

– Kuvien avulla ja morsianta jututtamalla pystyn ajoissa valitsemaan juuri hänelle sopivat alusvaatteet, Ida vinkkaa.

Ida rakastaa palvella morsianasiakkaita, sillä moni on elämänsä ensimmäistä kertaa alan erikoisliikkeessä. Moni hämmästyy positiivisesti valikoimasta ja sen määrästä. Idalla on myös mieletön, vuosien tuoman kokemuksen myötä, taito lukea asiakasta kuin asiakasta heti ensihetkestä lähtien.

– Juttelemme sovituksen aikana niin häistä kuin morsiamen omasta tyylistäkin. Saan näistä paljon tärkeää tietoa siitä, mikä sopii ja toimii juuri hänelle.

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Alusvaatteiden valintaan vaikuttavat muun muassa hääpuvun materiaali ja leikkaukset. Mitä tukevampi ja muotoilevampi itse puku on, sitä vähemmän tarvitaan alusvaatteilta näitä ominaisuuksia.

– Liian muotoilevat alusvaatteet saavat olon tukalaksi ja esimerkiksi perusjutut kuten vessassa käyminen ja syöminen osoittautuvat hankaliksi, Ida muistuttaa.

Ammattilainen osaa ottaa kaikki sellaiset yksityiskohdat huomioon, joita itse ei tulisi välttämättä edes ajatelleeksi.

– Kun alusvaatteet on valittu ajoissa, saa morsian ne mukaansa seuraaviin sovituksiin. Näin mahdolliset muokkaukset on helppo tehdä, kun kokonaisuus on jo valmiina, Ida tietää.

Hääpäivän alusvaatteet ovat sekä kauniita että huolettomia. Samalla sovituksella voi valita hääyötä varten oman erityisen setin ja mätsätä sen esimerkiksi jatkomekon kanssa sopivaksi. Deva Lingerien kivijalkaliike sijaitsee Porissa ja puodilla on myös kattava verkkokauppa. Herkulliseen valikoimaan kuuluvat myös uima-asut, joista löytyy häämatkalle takuuvarmasti täydellinen setti, honeymoonin alusvaatteista puhumattakaan.

Deva Lingerie alusasut morsiamelle

Deva Lingerieen ovat tervetulleita ehdottomasti myös hääseurueet. Kaasojen kanssa yhdessä pidetty yksityinen ja henkilökohtainen sovitusilta mielettömän ihanien alusvaatteiden parissa on mahtava kokemus. Devaan voi saapua pienen seurueen kanssa ilman ajanvarausta, mutta liikkeestä voi myös varata henkilökohtaisen sovituksen sekä isolle että pienelle seurueelle.

– Suosittua on ollut myös polttariporukoiden vierailu meillä. Morsian on saanut polttareissaan valita pitsiunelmat esimerkiksi hääyötä tai häämatkaa varten, Ida kertoo.

Deva Lingerie putiikki

devalingerie.fi

Yrjönkatu 22 /BEPOP
28100 Pori
ARK 10-17 LA 10-14

Teksti: Tanja Hakala
Kuvat: Deva Lingerie ja Jasmin Jenkins Sminmedia

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 7.6.2024

Etsi häämekkoa

Seremonia

EOS – Adore by Justin Alexander

Kun etsit hääpukua ilman koristeita, niin on Adore-malliston Eos on hääpuku sinulle. Ihanan pelkistetyn tyylikäs Eos-hääpuku. Timantti pääntie, avoin selkä.

Adore by Justin Alexander -hääpuvut Helsingissä myy yksinoikeudella Seremonia.

Amelie Bridal

40024 – SaYes-mallisto

Amèlie Bridalin SaYes-malliston 400124 on klassinen kapea A-linjainen hääpuku.

Heidi Tuisku

Nora

Heidi Tuiskun moderni prinsessahääpuku, jossa muhkeat off-shoulder-olkaimet. Saatavilla viidestä eri kankaasta, osasta saatavilla myös muita värejä.