Kaunein Hääpuku 2018 voittaja Morilee Massima löytyy Niinattaresta

Morilee by Madeline Gardner Massima

Saammeko esitellä, tässä on Kaunein Hääpuku 2018 -kilpailun voittaja: romanttinen hääpuku Massima Morileen Blu-mallistosta voitti Häät.fissä järjestetyn äänestyksen ylivoimaisesti peräti 38 prosentin äänisaalilla!

Morilee-hääpuvuilla tuntuu olevan erityisen lämmin paikka suomalaisten morsianten sydämissä, sillä Morilee-hääpuku voitti nyt kilpailun jo kolmatta kertaa peräkkäin. 

Vuoden 2018 tittelin voittaneen Morilee-malliston prinsessapuvun Massiman upea pitsi on koristeltu kristallein, ja täyteläinen helma on unelmankevyttä tylliä. Elegantti off-the-shoulder-pääntie ja kaunis selkä viimeistelevät unelmien häämekon. 

Voitosta iloitseva Niinatar myöntää tuntuvan alennuksen kaikista Morilee-puvuista

Niinatar halua juhlia upeaa mallistoa yhdessä morsianten kanssa! Voiton myötä upeat Morilee-hääpuvut saa nyt todella edullisesti, sekä tilauspuvuista että myymälästä löytyvistä puvuista saa nyt -15 prosentin alennuksen 4.4.2018 asti. Lisätietoja tarjouksesta saat Niinattaresta.

Kun oikea hääpuku on löytynyt Niinattaresta, voit toteuttaa unelman halutessasi myös pienissä kuukausierissä. Rahoituksen haet helposti sähköisesti. Lue lisää!

– Olen erittäin iloinen ja onnellinen Morilee Massima-puvun voitosta, kertoo Niinattaren omistaja Niina Kuhta-Ekroth. 

Morilee

Kuvassa keskellä Morileen pääsuunnittelija Madeline Gardner ja oikealla Niinattaren omistaja, yrittäjä Niina Kuhta-Ekroth.

– On Niinattarelle suuri kunnia saada edustaa Morileen hää- ja juhlapukumallistoja, jotka suunnittelee ihanan sydämellinen Madeline Gardner. Hän on todella taitava muotisuunnittelija, joka luo jatkuvasti uusia trendejä häämuodin hurmaavaan maailmaan. 

– Morileen pukujen suosio perustuu ensinnäkin kauneuteen ja hyvään hinta-laatusuhteeseen. Kun lisäksi kaavoitus istuu ja valittavissa olevien kankaiden ja pitsien sävyt miellyttävät ja sopivat hyvin suomalaisille, onkin kaikki kohdallaan, Niina Kuhta-Ekroth summaa.

Kaunein Hääpuku 2018 – tulokset

1. sija: Morilee Blu-malliston Massima, Niinatar

Kaunein Hääpuku 2018 1. sija

2. sija: Allure Bridal Romance 2653, Zazabella

Kaunein Hääpuku 2018 2. sija

3. sija: Willowby by Watters Philomena, Morsiuspukuliike Glamour

Kaunein Hääpuku 2018 3. sija

Kaunein Hääpuku -kilpailun aiemmat voittajat 

2018 Morilee Massima, Niinatar
2017 Morilee 2808, Niinatar
2016 Morilee 2787, Niinatar
2015 Justin Alexander Signature 9776, Morsiuspukuliike Josefiina
2014 Pronovias Octavia, Morsiuspukuliike Josefiina
2013 Lilly 08-3210, Suomen Pukuvuokraamo

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut