Kaunein hääpuku 2014 tulee Morsiuspukuliike Josefiinasta

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Kaunein hääpuku 2014 tulee Morsiuspukuliike Josefiinasta

Kaunein hääpuku 2014 tulee Morsiuspukuliike Josefiinasta

Häät-lehden ja Häät.fin järjestämän Kaunein Hääpuku 2014 -äänestyksen voitti lahtelaisen Morsiuspukuliike Josefiinan kilpailuun ilmoittama hääpuku Octavia, joka tulee maailmankuulusta espanjalaisesta Pronovias-mallistosta.

Morsiuspukuliike Josefiina menestyi kilpailussa muutenkin erinomaisesti, sillä myös kolmannelle sijalle yltänyt Justin Alexanderin puku, 8725, tuli heidän edustamistaan mallistoista. Toisen sijan nappasi Suomen Pukuvuokraamo tanskalaisen Lilly-malliston puvulla.

Naisellista ja valloittavaa

– Pronoviaksen hääpukukokoelma vuodelle 2014 kantaa nimeä First Love, ja se on sanoinkuvaamattoman kaunis ja monipuolinen. Upeasti uudistuneesta mallistosta jokainen morsian voi löytää oman suosikkinsa, sillä klassisten leveähelmaisten pukujen lisäksi se sisältää tyylikkäitä moderneja malleja. Uskon että voittajapuvun runsas tyllihelma ja kauniit yksityiskohdat puhuttelivat äänestäjiä, Susanna Hannén-Isoaho Morsiuspukuliike Josefiinasta miettii.

– Voitto Kaunein Hääpuku 2014 -äänestyksessä tuntuu aivan uskomattomalta. Olen niin onnellinen! Koen tämän yrittäjähistoriani huippuhetkeksi, Hannén-Isoaho hehkuttaa.

Lahden keskustassa sijaitseva Morsiuspukuliike Josefiina on erikoistunut vain ja ainoastaan morsiuspukujen myyntiin sekä henkilökohtaiseen palveluun.
– Haluan tarjota jokaiselle morsiamelle oman unohtumattoman ja kiireettömän hetken, ja siksi Josefiinassa on vain yksi ajan varannut morsian kerrallaan sovittamassa pukuja. Kaasot ja muut tukihenkilöt ovat toki tervetulleita mukaan, Hannén-Isoaho kertoo.

Kaunein hääpuku 2014 tulee Morsiuspukuliike Josefiinasta

Kaunein Hääpuku -kilpailuun osallistui yhteensä 18 upeaa hääpukua vuoden 2014 kansainvälisistä morsiuspukumallistoista.

Suosittuun kilpailuun äänensä kävi jättämässä yhteensä 1935 messuvierasta, joilta voittajapuku Octavia keräsi yhteensä 298 ääntä eli 15,4 prosenttia kaikista äänistä. Äänestys tapahtui Järjestetään Häät -teema-alueella I love me -messuilla 11.-13.10.2013 Messukeskuksessa. Onnittelut voittajille ja lämmin kiitos kaikille omaa hääpukusuosikkiaan äänestäneille messuvieraille!

Kaunein hääpuku 2014 tulee Morsiuspukuliike Josefiinasta

Muokattu: 29.12.2017