Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Järjestetään yhdessä unohtumattomat häät Kalastajatorpalla

Mainos

Suunnittelet sitten isoja hääjuhlia tai intiimimpää tilaisuutta läheistesi kesken, tiedämme, kuinka tärkeää on, että kaikki sujuu toiveittenne mukaan. Hilton Helsinki Kalastajatorppa tarjoaa hienot puitteet juhlaan. Yhdessä teemme päivästänne unelmienne häät.

ilmakuva Hilton Kalastajatorppa Helsinki

Legendaarinen Hilton Helsinki Kalastajatorppa sijaitsee upealla paikalla Laajalahden rannassa, Munkkiniemessä.

Hilton Kalastajatorppa pääsalin näkymä

Uniikki Pyöreä Sali soveltuu erityisen näyttävien hääjuhlien estradiksi. Saliin mahtuu jopa 350 juhlijaa kahdessa tasossa.

Hilton Helsinki Kalastajatorpan häätapahtuma

Hilton Helsinki Kalastajatorpalla järjestettiin häätapahtuma ensimmäistä kertaa 10.2.2024. Tunnelma rakennettiin huolella, jotta vieraat saisivat hyvän käsityksen tiloista. Merisalin kauniit valoverhosomistukset ripustettiin, juhlatiloja katettiin ja aterimia kiillotettiin. Kauniit somistukset oli valikoitu huolella – jotta vieraat voivat visualisoida mielessään unelmiensa hääpäivän.

Hilton Kalastajatorppa Merisali

Merisalista on käynti ulos omalle terassialueelle, joka sijaitsee suoraan meren rannassa.

Hilton Kalastajatorppa Merisali

Merisalin tunnelmaa voi vaihtaa somistamalla tilan verhoilla ja värivaloilla. Lisätiedustelut sales.hiltonhelsinki@hilton.com.

Yhteistyökumppanit mukana Kalastajatorpan häätapahtumassa

Kolmen tunnin mittainen tapahtuma aloitettiin tervetulomaljoilla ja cocktailpaloista nautiskeltiin yhteistyökumppaneiden näyttelypisteisiin tutustumisen ohella.

Pyöreän Salin ja Merisalin sekä yleisten tilojen kukat loihti yhteistyökumppanimme, floristi Petri Ch. Barckista. Studio Mitoro loihti paikan päällä mallille häämeikin ja -kampauksen. Studio Mitoro sijaitsee vain lyhyen matkan päästä Kalastajatorpalta, joten hääseurueen ehostaminen käy juhlapäivänä vaivatta. 

Hilton Kalastajatorppa somistekuvat

Häätapahtuman kukkaloiston loihti yhteistyökumppanimme, floristi Petri Ch. Barckista.

Studio Mitoro tekee morsiamen häämeikin ja -kampauksen

Studio Mitoro esitteli paikan päällä morsiamen häämeikin ja -kampauksen tekemistä.

Kalastajatorpan upea hääbuffet

Cocktailtunnin jälkeen siirryttiin kauniiseen Pyöreään Saliin tutustumaan Kalastajatorpan klassiseen hääbuffettiin koeruokailun merkeissä. Vieraat saivat lisäksi nautiskella viinimaistelun yhteydessä parhaista suositusviineistä.

Keittiömestari Reijo Junkkari esitteli juhlabuffettia ja kertoi menuvaihtoehdoista sekä niiden räätälöintimahdollisuuksista. Ruokailun kruunasi Ph7:n vetämä kakkutrendikatsaus sekä kakkutasting.

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI NÄHDÄKSESI KUVATEKSTIT.

Hotellikierros huipensi häätapahtuman

Iltapäivän täydensivät Kalastajatorpan hotellikierrokset. Vieraiden kanssa tutustuttiin yksityissaunojen ja -kabinetin mahdollisuuksiin sekä uima-allasosastoon, ihailimme Deluxe-häähuonetta ja kiersimme juhlatiloja asiantuntevien tapahtumakoordinaattoreiden opastuksella.

Kierroksen päätteeksi vieraat pääsivät heti tiedustelemaan alustavia varauksia tulevaa juhlapäiväänsä ajatellen. 

Delux hotellihuone Hilton Kalastajatorppa

Deluxe-huoneluokan häähuone kuuluu veloituksetta kaikkiin yli 60 aikuisen häävarauksiin.

Kalastajatorpan tapahtumakoordinaattorit apunasi juhlajärjestelyissä

Asiantuntevat ja juhlatilaisuuksiin erikoistuneet tapahtumakoordinaattorimme ovat apunasi juhlajärjestelyissä suunnittelun alusta alkaen. Suunnittelet sitten isoja juhlia tai intiimimpää tilaisuutta läheistesi kesken, tiedämme, kuinka tärkeää on, että kaikki sujuu toiveittenne mukaan.

Kalastajatorpalla tilaisuuttanne palvelee sama tapahtumakoordinaattori juhlatilaisuuden tarjousvaiheesta aina juhlapäiväänne saakka. 

Hilton Helsinki Kalastajatorppa kolme tapahtumakoordinaattoria

Tapahtumakoordinaattorimme auttavat juhlan järjestelyissä alusta loppuun saakka.

– Häätilaisuuksien suunnitteluun kuuluu kaksi tunnin mittaista suunnittelupalaveria oman tapahtuma-koordinaattorisi kanssa, kertoo Hilton myyntipalvelun vetäjä Fredrika Hämelin.

– Tilat tuntevat tapahtumakoordinaattorimme antavat arvokkaita vinkkejä ja ohjaavat tilaisuuden järjestelyjä ammattimaisesti, jotta kaikki olisi valmiina hyvissä ajoin juhlapäiväänne varten, jatkaa Hämelin.

Kalastajatorpan seuraava häätapahtuma järjestetään 2025 alkuvuodesta – ilmoitamme nettisivuillamme tarkan päivämäärän kevään 2024 aikana! 

Kalastajatorppa – Täyden palvelun häätapahtumapaikka

Hilton Helsinki Kalastajatorpan monipuoliset juhlatilat tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia erilaisiin tilaisuuksiin. Juhlasaleja Kalastajatorpalla on yhteensä kuusi. Osa tiloista on jaettavissa kahteen tai useampaan osaan, jolloin huone muuntuu tilaisuuden tarpeiden mukaan.

Kuuden pääjuhlatilan lisäksi tarjolla on useita pienempiä tiloja esimerkiksi artistien takahuone käyttöön tai lastenhoitotilaksi juhlien aikana. Konferenssi- ja juhlatalon tilojen lisäksi ravintola Meritorpan oma Laajalahti-kabinetti tarjoaa tyylikään juhlatilan ravintolan yhteydessä – vieläpä mahtavalla näköalalla. 

Hilton Helsinki Kalastajatorppa Laajalahti-kabinetti

Valoisasta Laajalahti-kabinetista avautuu upea merinäköala.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa Keltainensali

Keltainen Sali soveltuu hyvin myös esimerkiksi yksityislounaille.

Kalastajatorpalla on vaivatonta majoittaa vieraita ja nauttia vielä juhlapäivän jälkeisestä aamiaisesta yhdessä juhlaväen kanssa. Häävarausten yhteydessä juhlavieraille tarjotaan huonealennuskoodi, jotta vieraat voivat nauttia juhlapäivästä hieman pidempään.

Suosittua on myös varata yksityissaunoja juhlaseurueen käyttöön jo häitä edeltävänä päivänä. Saunaosastolla on myös lämmitetty uima-allas. Saunaosastolta on pääsy hotellin omalle rannalle ja kesällä saunaosastojen edessä on viihtyisät terassit. Saunakabinettiin voi tilata esimerkiksi burgereita ja saunajuomia etukäteen.

Hilton Helsinki Kalastajatorppa Vanha Torppa

Historiallinen Vanha Torppa on tunnelmallinen tila häiden viettoon ja erityisesti perhejuhliin soveltuva intiimi juhlatila.

Tervetuloa Hilton Helsinki Kalastajatorpalle!

Hilton Helsinki Kalastajatorppa hääpari

Hilton Helsinki Kalastajatorppa 

Kalastajatorpantie 1, HELSINKI

puhelin +358 300 308 487
sähköposti helsinkikalastajatorppa@hilton.com

Hilton Helsinki Kalastajatorppa

Hääjuhlavaraukset

Hilton Helsinki Sales

puhelin +358 300 870 882 
sähköposti sales.hiltonhelsinki@hilton.com

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä HILTON HELSINKI KALASTAJATORPPA

Muokattu: 9.4.2024