Ville Redman loihtii taideteoksia jalometalleista ja jalokivistä

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Jalokiviseppä Ville Redman loihtii taideteoksia jalometalleista ja jalokivistä

Kun jalokivikoru valmistetaan asiakkaalle tilaustyönä, vaaditaan syvää luottamusta asiakkaan ja tekijän välille.

– Parhaimmillaan High Fine Jewellery -korujen valmistaminen on kuin tanssi ja henkisesti erittäin antoisaa, Ville Redman kuvailee.

Kultaseppä Ville Redmanin Hei, vähänks meillä on kivaa -sormus kilpailee Vuoden Kaunein Sormus 2019 -kilpailun finaalissa.

Ville Redman Vuoden Kaunein Sormus 2019 Finalisti

Kuva Sari Yli-Salomäki / Häät

Ennen kultasepän ammattia Ville Redman työskenteli lukuisilla aloilla lähihoitajan työstä teatterin lavalle ja kynttilänvalamisesta leipomoon. Oli tehtävä mikä tahansa, hänelle oli aina tärkeää tehdä se hyvin. Antoisia vuosia kultaseppänäkin on jo takana parisenkymmentä.

– Minulle sanottiin lapsena, että on aivan sama minkä uran valitsee. Jos työstään pitää, sitä tekee sellaisella pieteetillä, ettei voi kuin menestyä.

Kultasepällä ei ole tylsiä päiviä

– Parasta kultasepäntyössä on, kun saan kiinni asiakkaan näkemyksestä ja voin tuoda siihen täydennyksen omalla ammattitaidollani, Ville Redman pohtii.

– Uniikkien jalokivikorujen valmistamisessa laadun tuottaminen on muodostunut minulle henkiseksi tarpeeksi, vaikka sillä ei aina taloudellisesti menestyisikään, Ville Redman Superville Jewelrystä miettii.

– Kultasepän työssä minulle on se, kun saan kehittyä loputtomasti, eikä tylsyyttä tarvitse koskaan kärsiä!

Vuoden Kaunein Sormus 2019 Finalisti by Ville Redman

Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Hei, vähänks meillä on kivaa -sormus

"Hei, vähänks meillä on kivaa on sormus, joka kannattelee juhlatunnelmaa."

Kultaa ja helmiä

Design Ville Redman, Superville Jewelry

Vuoden Kaunein Sormus 2019 logo 1500px

Äänestä nyt vuoden kauneinta!

Vuoden Kaunein Sormus 2019 -kilpailun finaaliäänestys on käynnissä Häät.fissä lokakuussa 2019. Äänestä ja voit voittaa risteilylahjakortin!

ÄÄNESTÄ TÄÄLLÄ

Muokattu: 25.10.2019