Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Jääkuningattaren sormus Ikuinen talvi vangitsee katseet

Ikuinen talvi -timanttisormus lunasti paikkansa Vuoden Kaunein Sormus 2018 -finaalissa, koska se tulvi plastista runsautta, fantasiaa ja 1800-luvun pukukorujen tyyliä. Jännittävästi moniulotteisen ja kerroksellisen jääkuningattaren sormuksen suunnitteli Ferit Bakistanli.

Ferit Bakistanli Ikuinen talvi Vuoden Kaunein Sormus 2018 finalisti

– Inspiraatio Ikuinen talvi -sormukseen juontaa Oulussa viettämääni talveen. Upea suomalainen nainen ansaitsee voimakorun, joka tuo valoa pimeään talveen ja lämpöä elämän vaikeampiin hetkiin, Ferit Bakistanli miettii.

– Tyylini korujen muotoilussa on runsas ja koristeellinen, Ferit Bakistanli pohtii.

Jo neljännessä polvessa kultasepänalalla toimiva suunnittelija on imenyt inspiraatiota kansainvälisestä muotoilusta muun muassa ollessaan harjoittelijana maailmankuulun suunnittelijan Sevan Bicakcin opissa harjoittelijana. Usein uniikkikorut syntyvät yhteistyössä kultaseppämestari-isän Abit Bakistanlin kanssa, eikä Ikuinen talvikaan ollut tästä poikkeus.

Timanttisormus Ikuinen talvi Ferit Bakistanli Vuoden kaunein sormus 2018 finalisti

Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Ikuinen talvi – design by Ferit Bakistanli

"Inspiraationa Ikuinen talvi -sormukseeni olivat Suomen pimeä ja pitkä talvi sekä jäiset järvet. Sormukseni tarkoituksena on tuoda valoa ja lämpöä kantajansa elämään myös elämän pimeiden ja kylmien talvien ajaksi."

Ikuinen talvi -sormus 750-valkokultaa, markiisihiontaisia timantteja yhteensä 3,46 ct E-VVS ja briljanttihiontaisia timantteja yhteensä 1,51 ct E-VVS. Hinta 15.000 euroa.

Design Ferit Bakistanli, Bulevardi Diamond

Käytä koruja rohkeasti!

Jo 11. kertaa järjestettävä Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu tuo esiin korujen käytön helppoutta ja monimuotoisuutta. Vahvat arvokorut kestävät jokapäiväistä käyttöä esimerkiksi kihla- ja vihkisormuksena, ja juhlakoruja voi kantaa mukanaan samalla tavoin kuin aurinkolaseja tai juhlakenkiä: koru otetaan esiin korupussukasta esimerkiksi työpaikalla tai juhlissa ja sujautetaan siihen takaisin kotimatkan ajaksi.

Vuoden kaunein sormus 2018 Kilpailu logot

Muokattu: 15.5.2024