Isoäidin kukkavaasit tallentuivat Aino-sormukseksi

Vuoden Kaunein Sormus 2018 -finaaliin sormukset valinnut raati näki Aino-sormuksessa pienen taideteoksen. Se ei liene sattumaa, sillä sormuksen suunnitelijaa Ville Redmania kiinnostaa kaikenlainen still life -taide: veistokset, maalaustaide ja erityisesti Fabergén korutaiteelle jättämä perintö.

– Suvussamme on kuvan katsomisen perinnettä, Ville Redman hymähtää.

Ville Redman Aino-sormus Vuoden Kaunein Sormus 2018 finalisti

– Vietin lapsuudessani paljon aikaa Aino-isoäidin kanssa ja muistan hänen lempeytensä, hänen tinkimättömän tyylikkyytensä ja vaasin, jossa oli aina tuoreita kukkia, Ville Redman kertoo.

Aino-sormus kertoo myös Ville Redmanin rakkaudesta "näpertämiseen", kuten hän pikkutarkkuutta ja kädentaitoa vaativaa työtään kultaseppänä kutsuu. Aino-sormus on paitsi huomiota herättävä cocktail-sormus – illalliskutsujen varma puheenaihe – myös pienoisveistos, kun sen asettaa tasolle seisomaan.

Sormus Aino Vuoden Kaunein Sormus 2018 Finalisti Ville Redman

Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Aino – design by Ville Redman

"Isoäidilläni Ainolla oli silmää kauneudelle. Muistan hänen lempeytensä, hänen tinkimättömän tyylikkyytensä ja vaasin, jossa oli aina tuoreita kukkia."

Aino-sormus hopeaa, varret kultaa, turmaliineja ja safiireja. Hinta 6230 euroa.

Design Ville Redman, Supervirasto

Äänestä nyt vuoden kauneinta!

Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailun finaaliäänestys on käynnissä Häät.fissä. Äänestä – ja voit voittaa itsellesi aidon timantin!

ÄÄNESTÄMÄÄN >>

Finalistisormuksiin ja niiden suunnittelijoihin voi tutustua myös Vuoden Kaunein Sormus 2018 -osastolla 6r50 I love me -messuilla 19.–21.10.2018 Messukeskuksessa.

Käytä koruja rohkeasti!

Jo 11. kertaa järjestettävä Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu tuo esiin korujen käytön helppoutta ja monimuotoisuutta. Vahvat arvokorut kestävät jokapäiväistä käyttöä esimerkiksi kihla- ja vihkisormuksena, ja juhlakoruja voi kantaa mukanaan samalla tavoin kuin aurinkolaseja tai juhlakenkiä: koru otetaan esiin korupussukasta esimerkiksi työpaikalla tai juhlissa ja sujautetaan siihen takaisin kotimatkan ajaksi.

Vuoden kaunein sormus 2018 Kilpailu logot

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset