Ilo-sormus antaa vahvalle tunteelle muodon

Vuoden Kaunein Sormus 2018 -finaalissa kilpaileva Ilo-timanttisormus on runollinen ja romanttinen. Finaalityöt valinnut raati näki tässä Olli Johan Lindroosin suunnittelemassa korussa myös uudelleen muotoiltua klassisuutta ja modernin tulkinnan filigraanimuotoilusta.

Olli Johan Lindroos timanttisormus Ilo

– Minulle on aina hyvin tärkeää ajatella ensin, ennen kuin nostan kynän, Olli Johan Lindroos pohtii.
– Ajatella korun kantajaa, mitä hän sormuksellaan haluaa viestiä ja mitä sormus voi parhaimmillaan kantajalleen antaa?

Millainen on Ilo? Mistä Ilo syntyy? Millainen on Ilon muoto?

– Ilo on sanana herkkä ja kevyt, mutta tunteena ja kokemuksena vahva, viipyvä.
– Ilo on hyvin henkilökohtainen asia, ja jokaisella ilon lähteet ja sen muoto ovat hyvin erilaiset: hersyvä nauru, pirskahtelava hihitys vai pidempikestoinen flow-tila. Sitä kaipaa eniten, kun sitä ei ole tai se on poissa. Se palaa hetkessä takaisin ja voi jäädä pitkäksikin aikaa vieraaksi.
– Halusin luoda puhumattomalle Ilolle muodon, jota katsomalla muistaa ilon hetken, ikuisesti, Olli Johan Lindroos summaa.

Timanttisormus Ilo Vuoden Kaunein Sormus 2018 Finalisti Olli Johan Lindroos

Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Ilo – design by Olli Johan Lindroos

"Sinussa on Ilo. Ilo on sanana herkkä ja kevyt mutta tunteena vahva. Kun Ilo tulee luoksesi, pyydä se sisälle, syötä ja juota ja kerro ilosta vieraallesi. Halusin luoda puhumattomalle Ilolle muodon, joka muistaa millainen Ilo sinulla on."

Ilo-sormus valkokultaa ja briljanttihiontaisia timantteja 0,70 ct G/vs. Hinta 7900 euroa.

Design Olli Johan Lindroos, OJL

Äänestä nyt vuoden kauneinta!

Vuoden Kaunein Sormus 2018 -kilpailun finaaliäänestys on käynnissä Häät.fissä 31.10.2018 asti. Äänestä – ja voit voittaa itsellesi aidon timantin!

ÄÄNESTÄMÄÄN >>

Käytä koruja rohkeasti!

Jo 11. kertaa järjestettävä Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu tuo esiin korujen käytön helppoutta ja monimuotoisuutta. Vahvat arvokorut kestävät jokapäiväistä käyttöä esimerkiksi kihla- ja vihkisormuksena, ja juhlakoruja voi kantaa mukanaan samalla tavoin kuin aurinkolaseja tai juhlakenkiä: koru otetaan esiin korupussukasta esimerkiksi työpaikalla tai juhlissa ja sujautetaan siihen takaisin kotimatkan ajaksi.

Vuoden kaunein sormus 2018 Kilpailu logot

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset