Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

"Hands on" -häähuumaa Love me do -häämessuilla!

Love Me Do häämessut 2019

Tulevana viikonloppuna 19.-20.1.2019 Kaapelitehtaalla on täysi häähulina päällä. Häämessujen runsaasta tarjonnasta löytyy elämyksiä kaikille aisteille ja nimenomaan myös sellaisia, joihin voi osallistua itse konkreettisesti.
Kerromme nyt niistä konkreettisen osallistumisen mahdollisuuksista, eli workshopeista, jotka meillä tunnetaan lyhenteellä WRKS.

WRKS-alue löytyy aivan messusalin päädystä

Home In Gardenin ihanat mimmit ohjaavat messuvieraita lauantaina 11.30-12 ja sunnuntaina 14-14.30 kukka-aiheisten hiuskoristeiden valmistamisen saloihin. Puuhaamaan mahtuu 12 osallistujaa, katsella saa, ja puuha ei maksa mitään.

Hääkalligrafiaa voi opetalla Script Creative taitavassa huomassa lauantaina 13.30-14.00 ja sunnuntaina 11.45-12.15. Harjoittelemaan mahtuu 12 osallistujaa, yleisönä saa olla, ja tämäkin on täysin ilmainen osallistujilleen.

Magneettiripsistä ja niiden käytöstä pidetään kaksi workshop-näytöstä, joihin osallistujat ovat jo ilmoittautuneet ennakkovaraajina somen kautta. Yleisöksi kannattaa kuitenkin tulla lauantaina 14.15-14.45 ja sunnuntaina 12.45-13.15, sillä luvassa on myös Miraquen messutarjouksia ripsien osalta.

Perheterapeutit Juha Petterson ja Helena Toppari kertovat sunnuntaina 11.15-11.45 kuusi keinoa kelpoon avioliittoon – parisuhdevinkkejä tunnettujen rakkauselokuvien valossa!

Avioehdosta ja perinnöstä taas kertoo ja kysymyksiin vastaa Asianajotoimisto Svahn lauantaina 12.15-12.45 ja sunnuntaina 13.30-14.00

Hääpukuasiantuntijat Tiina Rauhala ja Sanna Mäntyniemi kertovat siitä, miten hyvin valittu hääpuku imartelee aina kantajaansa. Tähän infokeskusteluun voi osallistua lauantaina 14.10-14.30 ja sunnuntaina 12.55-13.15 messusalin 2. kerroksessa sijaitsevassa catwalk-katsomossa.

WRKSin naapurina pääsalissa on PODIUM, joka tarjoilee mahdollisuuden kuulla erilaisia häämusiikkiesityksiä pitkin päivää. Podiumilla on hääbändejä, harppumusiikkia ja mahtipontisen upeita jousisoittimia. Musiikkia moneen makuun siis.

Love Me Do häämessut 2019

Inspiraatiota koko messujen ajan!

Yläkerran lehteriltä löytyy juhlakattausten maailma, 80m2 tila täynnä ideoita juhlakattauksiin!

Kaunein morsiuskimppu -näyttely tarjoaa tusinoittain inspiraatiota Suomen Kukkakauppiaiden Liitto Hgin piirin osastolla 9-10. Voit äänestää omaa suosikkiasi ja voittaa 100 euron lahjakortin Interfloralle!

All Walls Collectiven osastolla 141 voit kuvauttaa itsesi ja seurueesi huikean fantasiakuvausseinän edessä! 8 ilmaista kuvausta tunnissa, käy varaamassa kuvausaikasi osastolla.

Häävintagea aidoimmillaan tarjoaa Hää- ja juhlaideasivusto amoriini.comin kasaama "Tarinoita suomalaisista häistä 1860-luvulta 1950-luvulle" osaston 3 valokuvanäyttelynä, joka sisältää myös vanhoja kutsuja ja häämemorabiliaa.

Lisäksi 9 catwalk-näytöstä tarjoaa silmäniloa häämuotitietoisille ja paikalla on mm. Impero Sposa. Ihanat italaiaiset hääpuvut, joita suomalaiset asiakkaat ovat toistaisesti saaneet ihailla ainoastaan kansainvälisillä areenoilla. Muita kansainvälisiä huippuhäämuotitaloja catwalkillamme pukuina edustaa mm. Lillian West, Justin Alexander, Morilee by Madeline Gardner, Cosmobella, Platinum by Demetrios, Sincerity, Destination Romance ja Victoria & Vincent.

Messuilla on tietysti tarjolla myös ruokaa, juomaa, maistiaisia ja suunmukaisia yllätyksiä.

Love Me Do häämessut 2019

Love me do

Kaikkiin ohjelmiin ja messujen yli 180 hääalan yritykseen ja -palveluun voi tutustua osoitteessa täällä.

Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille!
Loe me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

www.lovemedo.fi

Kaapelitehdas - Helsinki
19.-20.1.2019  klo 10-17 ja 10-16
Liput ovelta 7 eur sis. narikan. Lauantain ehjällä rannekkeella sisälle sunnuntaina vain narikan hinnalla 2 eur.

Muokattu: 14.1.2019