Häät-lehti goes digi

Häät-lehti goes digi

Häät-lehti on ostettavissa ensimmäisenä häälehtenä Suomessa edullisesti ja ekologisesti myös digilehtenä osoitteessa digilehti.haat.fi/. Digilehti maksaa verkosta ostettuna 3,90 € (sis. alv 24 %).

– Olemme erityisen iloisia siitä, että voimme tarjota lukijoillamme on mahdollisuuden valita tapa, jolla he haluavat Häät-lehtensä lukea. Paperinen Häät-lehti löytyy edelleen Lehtipisteistä niille, jotka haluavat uppoutua häämaailmaan perinteisen paperilehden kanssa. Digilehti puolestaan palvelee niitä lukijoita, jotka haluavat mahdollisuuden syventyä Häät-lehden maailmaan milloin vain tai missä vain, kertoo Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki.

Digilehdessä on täsmälleen sama sisältö kuin paperilehdessä, mutta nettiselailuun sopivassa muodossa kaikissa digiympäristöissä: pöytäkoneella, läppärillä, tableteilla ja kännyköillä. Lisäksi digilehdestä löytyy sisältöä rikastavia videoita ja helposti hyödynnettäviä nettilinkkejä. Häät-digilehden HTML5-alustan toimittaa yhteistyökumppani Aste Helsinki.

– Digilehden lanseeraus painetun lehden rinnalle on luontevaa juuri lokakuussa ilmestyneen numeron myötä, sillä Häät-lehden 2/2014 pääteemat korostavat kotimaista työtä, ekologisuutta ja yrittäjyyttä. Upeat muoti- ja häätyylireportaasit vievät lukijat suomalaiselle maaseudulle kestävien valintojen äärelle, Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki lisää.

Vuorovaikutusta lukijoiden kanssa ovat viime vuosina lisänneet Häät-lehden ympärillä käyttöönotetut sosiaalisen median kanavat, kuten Facebook, Pinterest, Instagram, YouTube ja Twitter, joita seuraamalla lukijat aktiivisesti jatkavat hääaiheeseen sukeltamista. Digilehti onkin luonteva jatko tälle vuorovaikutuksen lisääntymiselle.

– Tiedämme nykyisin paljon tarkemmin, minkälaista tietoa hääparit etsivät ja mitä Häät-lehdestä halutaan löytää, Yli-Salomäki summaa.

Jaa juttu