Hääpukuliike Wedding Garagessa olet aina oikeanlainen

Valkoinen Bridal Wear suomalaiset hääpuvut

Kuva Maija Putkonen

Hääpukuliike Wedding Garage on paitsi ekologisuuden myös kehopositiivisuuden ja sukupuolineutraalin palvelun hurmaava puolustaja Jyväskylässä.

Wedding Garage on monimuotoinen keidas morsiamille. Samasta osoitteesta löydät yksinoikeudella italialaisen Eddy K:n huippumuotia ja yli 200 second hand -valikoiman pukua, joiden hinnat vaihtelevat 190–1200 euron välillä. Unelmasi ei ole liian kallis! Kukkarostaan tarkat tutkivat tarkasti myös edullisen Bianco Eventon mekko- ja asustevalikoiman. Kun tähän lisätään vielä oma kotimainen hääpukumallisto Valkoinen Bridal Wear, löytyy jokaiselle varmasti se oikea.

Kaikkein tärkeintä Wedding Garagessa on sydämellinen, tasa-arvoinen ja asiantunteva palvelu. Saat saman katon alta kaiken asuusi liittyvän: mekon, ompelupalvelun, asusteet ja hyvän mielen.

Wedding Garage hääpukuliike JYväskylä Maija Putkonen

Kuva Henry Valkeinen

Tule sellaisena kuin olet!

– Sydämestäni voin sanoa, että meillä jokainen on oikeanlainen morsian ja meille asiakkaan palvelu on todella tärkeää, mutta sanottakoon että olemme melko humoristinen tiimi. Pyrimme luomaan sovitukseen turvallisen, rennon tilan, jossa unohtaa arjen murheet, Wedding Garagen perustaja ja yrittäjä Maija Putkonen lupaa.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ WEDDING GARAGE

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2020.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääpuvut