Häämessut netissä -digitapahtuma taas lokakuussa 2020

Häämessut netissä HäämessuTV

Häämessut netissä järjestetään taas lokakuussa, jolloin yli 100 messuosastoa on avoinna 23.–28.10.2020 osoitteessa haamessutnetissa.fi. Ensimmäisen kerran toukokuussa järjestetty tapahtuma keräsi yli 12.000 uniikkia kävijää messusivuille, joilta löytyi monipuolisesti hääalan tuotteita, palveluita ja inspiroivaa ohjelmaa.
 
– Häistä unelmointi ei loppunut korona-epidemian varjossakaan keväällä 2020, ja halusimme etämessujen avulla kannustaa ja auttaa pareja hääsuunnitelmien jatkamisessa aivan uudella tavalla ja turvallisesti. Näin syntyi uusi netissä toteutettava häätapahtuma Häämessut netissä, tuottaja ja Häät-lehden & Häät.fi:n päätoimittaja, yrittäjä Sari Yli-Salomäki kertoo.

Häämessut netissä messutuotteet

Tarjolla satoja tuotteita ja kaksipäiväinen messuohjelma – kaikki esillä maksutta!

Messut ovat kävijöille kokonaan ilmaiset ja tarkoitettu inspiraatioksi kaikille, jotka haaveilevat häistä.

Häämessu TV:n ohjelma sisältää muun muassa kattaus- ja kukkainfoa, häävalssikurssin, uutta häämuotia 2021, inspiraatiota pre-moonin tai häämatkan suunnitteluun sekä mielenkiintoisia haastatteluja. Ohjelman tarkempi sisältö ja aikataulu julkaistaan messusivuilla pe 16.10.2020. Kunkin ohjelmanumeron ensiesityksen aikana katsojat voivat myös esittää kysymyksiä tai kommentoida chat-toiminnon avulla. Kommentointitoiminnon käyttö edellyttää omalle Google-tilille kirjautumista, mutta pelkkä ohjelman katselu onnistuu ilman kirjautumistakin.

– Somekanavien kautta saamiemme viestien perusteella tiedämme, että parit odottavat näitä syksyn etämessuja ja ohjelmaa jo kovasti. Messuviikonlopulle on suunniteltu häätiimien palavereja ja kokoontumista HäämessuTV:n ohjelman äärelle. Näin tiimit voivatkin tehdä nyt joko kokoontuen yhden ruudun ääreen tai etänä, jolloin chatin kautta voi lähettää viestejä, jotka muutkin ryhmän jäsenet näkevät.

Messuvieraat voivat löytää messuille osallistuvien yritysten satoja mielenkiintoisia häätuotteita tuoteryhmittäin järjestettynä ja vertailla messutarjouksia kotisohvaltasi käsin. Jokaisen tuotteen ja osaston yhteydessä on tietoa hinnoista ja yhteystiedot kaikkiin yrityksen kanaviin, jotta ostoksille eteneminen tai yhteydenotto on helppoa. Osa yrityksistä on suunnitellut messuhumua myös omiin somekanaviinsa, ja tietoa näistä oheistapahtumista pyritään keräämään myös Häämessut netissä -somekanaviin.

Kaikki tuotteet, osastot ja ohjelma on keskitetty yhteen osoitteeseen: haamessutnetissa.fi

Tutustu tapahtumaan

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut