Häämessut netissä 2.–6.11.2023 rennosti kotisohvalta käsin

Bohohäät omenatarhassa kukka-asetelma

Kuva Uula Creative

Jo 8. Häämessut netissä -tapahtuma torstaista maanantaihin 2.–6.11.2023 on monin tavoin kuin perinteiset häämessut lähitapahtumina, mutta osallistujan ei tarvitse lähteä kotoa mihinkään. Kaikesta häähumusta voi nauttia kätevästi omien läheisten kanssa vaikka omalla kotisohvalla, vailla ruuhkaa, tungosta tai hälinää.

Häämessut netissä -etämessut on kävijöille kokonaan ilmainen online-tapahtuma ja tarkoitettu inspiraatioksi ja ostospaikaksi kaikille, jotka haaveilevat häistä.

Häämessut netissä -digitapahtuma järjestetään kahdesti vuodessa keväisin ja syksyisin osoitteessa Haamessutnetissa.fi.

Fiilistele vaikka vihkisormuksia kotisohvalta käsin!

Tule mukaan! Seuraavan kerran häämessuillaan verkossa 2.–6.11.2023 osoitteessa haamessutnetissa.fi

Häämessut netissä HäämessuTV

Laaja kattaus inspiroivaa ohjelmaa HäämessuTV:ssä

HäämessuTV on erottamaton osa Häämessut netissä -konseptia. Joka kerta luvassa on ohjelmaa vähintään sormuksista häämekkoihin sekä vaihtuva kattaus erilaisia ajankohtaisia teemoja ja aiheita käsitteviä ohjelmia niin Häämessut netissä -sivulla kuin tapahtuman somekanavien liveohjelmissa.

HäämessuTV -ohjelmaa voi seurata reaaliaikaisena messujen aikana tai palata katsomaan sisältöjä myöhemmin itselle sopivana hetkenä.

Katso aiempia ohjelmia HäämessuTV:n Ohjelma-arkistossa

Häämessut netissä messutuotteet

Häätuotteiden ja -palveluiden runsaudensarvi kutsuu ostoksille

Häämessut netissä -tapahtumiin osallistuu satakunta kotimaista hääyritystä. Niiden sadat upeat tuotteet ja palvelut on jaoteltu Häämessut netissä -sivuille tuoteryhmiin, jotta tuotteita on helppoa selailla ja vertailla. Jokaisen tuotteen kohdalta voi edetä ostoksille tai ottaa yhteyttä myyjään tai palveluntarjoajaan helposti. Myös messuille osallistuvat yritykset on helppo löytää omalta sivultaan.

Iloinen häähulina jatkuu myös messuille osallistuvien yrityksen omilla nettisivuilla ja somekanavissa. Niistä löytyy lisää tarjouksia ja hääsisältöä messujen aikana. Tietoa oheistapahtumista kerätään myös Häämessut netissä -kanaviin.

Kurkkaa videolta mitä kaikkea kivaa Häämessut netissä tarjoaa kävijälleen!

Ensimmäiset messut polkaistiin pystyyn lähes ex tempore

Ensimmäiset häämessut netissä pidettiin keväällä 2020, kun koronan pakottamana kaikki häätapahtumat peruttiin. Ensimmäisestä järkytyksestä selvittyään yrittäjien kesken virisi keskustelua, mitä tilanteelle voisi tehdä. Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja, yrittäjä Sari Yli-Salomäki päätti ottaa kanssayrittäjien toiveet digipöhinän luomisesta todesta ja tarttui härkää sarvista. Reilussa kuukaudessa Häät-tiimi polkaisi käyntiin uudenlaisen häätapahtuman.

Toukokuussa 2020 pidetyt ensimmäiset Häämessut netissä -nettimessut kokosi yhteen hääalan yrityksiä tarjoamaan tuotteita ja palveluita sekä inspiroivaa ohjelmaa yhteensä yli 12.000 suomalaiselle hääparille ja häätiimiläiselle viikonlopun mittaisessa tapahtumassa.

– Häistä unelmointi ei loppunut korona-epidemian varjossakaan, ja halusimme etämessujen avulla kannustaa ja auttaa pareja hääsuunnitelmien jatkamisessa aivan uudella tavalla ja turvallisesti. Näin syntyi uusi, kokonaan verkossa ja somessa toteutettava häätapahtuma Häämessut netissä, Yli-Salomäki kertoo.

Seuraavana syksynä Häämessut netissä -digihäämessut kasvoivat vajaan viikon mittaiseksi kokonaisuudeksi.

Vaikka pandemia oli lähtölaukaus tapahtumalle, koronan hellittäminenkään ei ole lopettamassa verkkohäämessuja.


– Haluamme etämessujen avulla kannustaa ja auttaa pareja hääsuunnitelmien jatkamisessa, ja netissä se tapahtuu kätevästi. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin vajota oman sohvan nurkkaan, katsella inspiroivaa ohjelmaa ja selata uusia ideoita omiin häihin! Yli-Salomäki iloitsee.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut