Hääkampaukset ovat klassisia ja näyttäviä pienellä bohomausteella

Boheemi glamour häätyyliinä pysyy edelleen kampausmuodissa, mutta vuoden 2019 trendi korostaa selkeästi glamouria puolta enemmän. Inspiraatiota etsitään hääkampauksiin erityisesti entisaikojen elokuvatähdiltä. Juhlakampaukset ovat klassisempia, näyttämämpiä ja osin veistoksellisempia, mausteena pieni boho-romantiikka.

– Seuraavana uutena juttuna kampauksissa tullaan näkemään enemmän pintakuviointia, kun monesti klassinen tyyli ajatellaan siloteltuna pintana, kertoo kampaaja Auli Tuomala.

Morsiamen oma persoona heijastuu vahvana jatkossakin niin kampaukseen kuin muuhunkin kokonaisuuteen. Rock-henkisen morsiamen kampaus on trendikkäästi sotkuinen ja näyttävä, kun taas klassisen prinsessatyylin morsiamen hiuksia koristaa pehmeästi laskeutuvat kiharat tai ihanilla yksityiskohdilla maustettu nutturakampaus. 

Mikä näistä Häät-lehden 25-vuotisjuhlanumeroa varten tehdyistä hääkampauksista on sinun suosikkisi?

Kampaukset loihti Auli Tuomala Hyvinvointikeskus Louisésta Porvoosta.

Tyyli Nina Röntynen
Kuvat Atte Tanner Photography
Malli Minea
Meikki Meikkistudio Elina K
Hääkynnet Tiia Pelkonen, Puotilan Studio
Kukat ja sidonta Piilola.fi

Lisää upeita morsiuslookeja näet uudessa Häät-lehdessä

Häät-lehti 25-vuotta 2/2018

Kuva Ofer Amir + Lotta Polviander

Häät 25-vuotisjuhlanumero lokakuussa 2018

Tuhti yli 200-sivuinen juhlanumero – hääparien must-have-inspiraatiolähde – Häät-lehti 2/2018 ilmestyy 10.10. Lehtipisteisiin kautta maan ja sähköisenä näköislehtenä Magzteriin. Juhlanumero on saatavilla myös lokakuun häätapahtumista 6.10.  Love me do:sta Helsingistä ja 13.10. Hello Lovesta Tampereelta.

Lisää hääinspiraatiota kaivatessasi voit ostaa luettavaksi myös aiemmin ilmestyneitä näköislehtiä Magzteristä.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Morsiamen kauneus