Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häähuumaa 2020 tammikuussa Love me do -häämessuilla

Love me do häämessut January Fair 2020

Love me do -häämessut tuovat tammikuussa 2020 Kaapelitehtaalle ennennäkemättömän määrän häähuumaa saman katon alle. Häämessuviikonlopun aikana voit inspiroitua mm. ammattilaisten omasta Hääkattauskilpailusta, joka tarjoaa ideoita omien häiden juhlakattauksiin.

Suomen Kukkakauppiasliitto ry / Helsingin piiri ry järjestää messuilla vuotuisen Kaunein Morsiuskimppu -kilpailun ja näyttelyn, jossa näette kymmeniä erilaisia floristien sitomia hääkimppuja.

Sunnuntaina pidettävän Hääkampaus 2020 -kilpailun upeita luomuksia voi ihailla jo valmistusvaiheessa sekä hääkampauksille varatussa erikoisnäytöksessä ja itse häämuotinäytöksissä nähdään viikonlopun aikana tuttuun tapaan yli 100 hää- ja juhlapukua näyttävään teemaan yhdistettynä.

Love me do häämessut January Fair 2020

Myös Love me do WRKS, eli hääaiheiset workshopit tarjoavat paljon näettävää, opittavaa ja omin käsin tekemisen iloa. Pukeutumisneuvontaa on tarjolla monipuolisesti - voit tulla kuulemaan Villisilkin Charlotta Vilamon vinkkejä siitä, miten hääpuvun kankaan valinta vaikuttaa hääpukuun ja mikä kangas soveltuu parhaiten eri vuodenaikoihin.Vuoden 2019 hääpukusuunnittelija Terhi Löfman kertoo hääpuvun teettämisestä ja Gasell GP:n Petri Palovaara miesten juhlapuvuista. Koko viikonlopun ajan messuilla on myös HääpukuasiantuntijaTiina Rauhalan hääpukuneuvonta.

Vinkkejä hääbudjettiin ja oman talouden hallintaan antaa talousvalmentaja Henna Vihreävuori Bisnesnainen-tiimistä, vintagen yhdistämisesta moderniin häälookkiin tyylin asiantuntija Mirva Saukkola ja hääkampausten saloihin teidät tutustuttaa kampaajamestari Maria Haanpää. Helsingin Seurakuntien papit vievät teidät huipputreffeille alttarille ja kaikki kynnelle kykenevät pääsevät opettelemaan kauniiden DIY-heittokimppujen valmistusta Home in Gardenin Marian johdolla. Tarjolla on myös häämusiikkia hääbändien ja DJ:n esittäminä. Viikonlopun aikana palkitaan Vuoden parhaat Hääyrittäjät ja Hääblogit.

Love me do häämessut January Fair 2020

Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille 18.–19.1.2020 Helsingin Kaapelitehtaalle. Liput ennakkoon 10 € (sololippu) ja 15 € (duolippu kahdelle) osoitteesta www.lovemedo.fi.

Huom! Mikäli vierailet messuilla jo lauantaina, pääset sisälle myös sunnuntaina ainoastaan 2 € narikkamaksun hinnalla.

Love me do

Messujen yli 180 hääalan yritykseen ja -palveluun voi tutustua osoitteessa täällä.
Messuohjelma julkasitaan aikatauluineen täällä.

Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille!
Loe me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

www.lovemedo.fi

Kaapelitehdas - Helsinki
18.-19.1.2020  klo 10-17 ja 10-16

Samalla lipulla voi vierailla messuilla sekä lauantaina että sunnuntaina. Lauantaina messuilla vierailleet pääsevät sisälle sunnuntaina pelkällä narikkamaksulla (2€).

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä LOVE ME DO

Muokattu: 20.12.2019