Briljanttien ja mustan kestävä liitto

Briljanttien ja mustan kestävä liitto

BB-sormus on suunniteltu naiselle, joka arvostaa korkealaatuisuutta ja yksilöllisyyttä. Harri Nukarisen suunnittelema koru on yksi Vuoden Kaunein Sormus 2016 -kilpailun finalisteista.

Kultaseppä-muotoilija Harri Nukarisen muotoilun perustana on käytännöllisyys, selkeys, tyylikkyys ja ajattomuus. Näistä lähtökohdista syntyy jalostettu lopputulos.

Briljanttien ja mustan kestävä liitto

– BB-sormuksen suunnittelun alussa hain fiilistä Suomen talvimaisemista, öisestä tähtitaivaasta ja hohtavista hangista. Titaanin tummennettu hieno mattapinta ja timanttien viisteiden välke tuovat sormukseen haluttua kontrastia, Harri Nukarinen kuvailee.

– Sormuksen nimi syntyi sanoista Black ja Briljantti. Ne kuvaavat sormuksen titaanin pintaa sekä timanttien hiontaa. Titaanilla on saatu paras mahdollinen käyttökestävyys, ja siihen on istutettu laadukkaat timantit. Sormusta on siis lupa käyttää päivittäin, ja se varmasti kääntää katseita. Sormus on suunniteltu naiselle, joka arvostaa korkealaatuisuutta ja yksilöllisyyttä, Harri Nukarinen kertoo.

Kuten Aito Helsingissä aina, valmistuksen ydin tässäkin korussa ovat laadukkaat materiaalit.

– Panostamme kestävyyteen ja korkeaan työn laatuun. Käsityönä tehdyt korumme mahdollistavat asiakkaan unelmien toteutuksen toimivaksi kokonaisuudeksi.  BB onkin hyvä esimerkki innovatiivisista valmistustekniikoistamme, Nukarinen toteaa.

Briljanttien ja mustan kestävä liitto

BB
Vuoden Kaunein Sormus 2016 –kilpailun FINALISTI
Design Harri Nukarinen, Aito Helsinki

Materiaalit
Briljantit ja titaani

BB sormus voidaan tehdä myös titaanin ja valkokullan yhdistelmänä. Kivien kokoa ja määrää voidaan myös vaihdella. Vain mielikuvitus on rajana.

 
Vuoden Kaunein Sormus 2016 -kilpailu

>> Äänestä suosikkiasi 31.10.2016 mennessä Häät.fissä ja voit voittaa syksyn uutuuskorut, Kaleva Korun Valoisa-korusetin!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Vihkisormukset