Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Älä unohda morsiamen kauneudenhoitoa hääbudjetista

Hiuslisäkkeitä, tekoripsiä, rakennekynnet ja hampaiden valkaisu. Ehkäpä vielä kuntokuuri ja vitamiinitankkaus? Morsian haluaa olla hääpäivänä täydellisen kaunis. Kyseessä on ehkäpä elämän tärkein päivä ja kuvat jäävät elämään ikuisiksi ajoiksi muistona kauniista päivästä.

Lista kauneudenhoitoon liittyvistä asioista saattaa järkyttää pituudellaan, mutta niin sitä vain huomaa, että kaikkea haluaisi laittaa ja hoitaa. Aina muitetaan mainita, että lisäksi on hyvä käydä kasvohoidossa, kenties hieronnassa ja muistaa värjätä hiukset sekä hiuslisukkeet oikean (ja saman) sävyisiksi.

Täydellisen kauniina

Aivan viimeisenä, kun kaikki korut, kampaus ja meikki on huoliteltu, morsian suihkauttaa ylleen tuoksun. Kokonaisuus kaikkine kauneustoimenpiteineen on valmis!

Hääbudjetissa onkin hyvä huomioida myös kaikki nämä menoerät, jos ne tuntuvat oleellisilta. Jos tuttavapiiristä löytyy tekijöitä ja ammattilaisia, mikä olisikaan hienompaa kuin saada vaikka kampaus häälahjaksi?

– Omalle listalleni kuuluu vähän sitä sun tätä. Rahan lisäksi kaunistautumiseen menee aikaa (työaikaa). Joten todella kiireistä on tämä tammikuu! En ole vieläkään varannut kampaajalta aikaa hiusten värjäämistä varten. Pitäisi varmaan, sillä häihin on aikaa enää 10 päivää. Hups!, kertoo morsian Tanja Virtanen.

Muista ajoissa miettiä, mitkä kauneudenhoitoasiat kuuluvat omalle listallesi, jotta kaikissa haluamissasi paikoissa on vielä vapaata. Lahjakorttien toivominen näihin paikkoihin syntymäpäivä- tai joululahjaksi on myös mainio idea pitää budjetti kurissa!


Kuvat ylinnä Pexels.com

Muokattu: 3.6.2021