Äänestä mikä on Vuoden Hääkuva 2020 ja voita koru

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Äänestä mikä on Vuoden Hääkuva 2020 ja voita koru

Äänestys on päättynyt! Kiitos että annoit äänesi ja vaikutit siihen, mikä näistä 10 upeasta finalistikuvasta voittaa Vuoden Hääkuva 2020 -tittelin! Tulokset julkaistaan pian!

Samalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa Lumoava-korun. Äänestysaika päättyy 23.2.2020. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Lumoava Primus ja Vuoksi korut

Äänestäjien kesken arvotaan Malmin Korupajan Lumoava-koru. Voittaja saa valita, haluaako maskuliinisen Primus-kaulakorun vai naisellisen Vuoksi-riipuksen. Lue lisää palkintovaihtoehdoista sivulta alempaa! 

Inspiroidu lisää hääkuvauksesta!

Etsi oma hääkuvaajasi yli 260 taitavan kuvaajan joukosta!

Vuoden Hääkuva 2020 Finaali

Kilpailuun ilmoitettiin 165 toinen toistaan upeampaa vuonna 2019 kuvattua hääkuvaa, joista Häät-tiimin ja Häät-blogiyhteisön jäsenistä koostunut raati valitsi parhaimmiston jatkoon. Äänestysaika päättyy 23.2.2020.

Kilpailun voittaja palkitaan Häät-median (Häät-lehti & Häät.fi) mainospaketilla.

Yleisöarvonnan palkintona Lumoava-koru Korupajasta

Lumoavan AW19-malliston uutuustuotteet on valmistettu hopeasta. Arvontapalkinnon tarjoaa Malmin Korupaja.

Primus-sarjan suurempi riipus on näyttävä koru miehelle. Korun koko on 28 × 33 mm ja nahkapanta on valittavissa 50 cm, 55 cm tai 60 cm pituisena. Korun on suunnitellut Lumoavalle muotoilija Eelis Aleksi. Primus-sarjan suunnitelussa vaikutteita on antanut tähdet, jotka ohjaavat ihmisiä, sekä vahvat ihmiset, jotka ohjaavat muita esimerkillään. Riipuksen suositushinta on 139 €.

Vuoksi -isompi riipus on valmistettu kierrätetystä hopeasta, ja on koru, joka varmasti huomataan. Riipuksessa on sattumanvarainen, hyvin luonnollisen näköinen pinta. Korun koko on 16 mm x 63 mm ja sen on suunnitellut Päivi Keski-Pomppu. Ketjun pituus on säädettävissä 42–45 cm.

Arvonnan voittajalle tiedotetaan henkilökohtaisesti äänestysajan loputtua, kun arvonta on suoritettu. Voittaja saa valita jomman kumman koruista omakseen.

Muokattu: 10.4.2024