6-päiväinen Häämessut netissä inspiroi hääpareja ja -tiimejä 12.-17.3.2021

Häämessut netissä -virtuaalihäätapahtuma

Häämessut netissä järjestetään jo kolmannen kerran maaliskuussa. Yli 100 yritystä tarjoaa jälleen tuotteita, palveluita ja ohjelmaa suoraan suomalaisten hääparien ja häätiimiläisten kotisohville 6-päiväisessä tapahtumassa 12.–17.3.2021 osoitteessa haamessutnetissa.fi

Verkkotapahtuma on kävijöille kokonaisuudessaan maksuton. Tuoteryhmät ja osastot avautuvat pe 12.3. klo 12.

– Vaikka epidemiatilanne on taas kurja, häistä haaveilusta ei ole luovuttu. Osa pareista on saattanut joutua siirtämään unelmiensa toteuttamista jo parikin kertaa, mutta kun rokotustilanne paranee, voi ihanien häiden järjestäminen pian taas alkaa, kertoo messut vuosi sitten ideoinut Sari Yli-Salomäki Häät-mediasta.

– Haluamme etämessujen avulla kannustaa ja auttaa pareja hääsuunnitelmien jatkamisessa, ja netissä se tapahtuu turvallisesti. Mikä olisikaan ihanampaa näinä aikoina, kuin vajota sohvan nurkkaan ja katsella inspiroivaa ohjelmaa ja selata uusia ideoita omiin häihin!

Tutustu messuihin

Häämessut netissä - kihla- ja vihkisormukset

Laaja kattaus ohjelmaa HäämessuTV:ssä

Tapahtuma on 6-päiväinen mutta ohjelma-anti keskittyy viikonlopulle.

Luvassa on vaikka mitä sormuksista häämekkoihin, häävieraiden viihdyttämisestä perheen lakiasioihin. Opit kädestä pitäen, miten loihdit upean häämeikin itse ja miten löydät hyvän olon häämekossa. Sulhaset ja bestmanit saavat hyviä pukeutumisvinkkejä yhtenäisen ilmeen luomiseen. Entä tiesitkö, miten saat hotellivierailusta kaiken irti hääyötä tai häämatkaa suunnitellessasi tai miten kannattaa perustaa hääblogi? Lisäksi neuvotaan vielä kaasoja ja bestmaneja tehtävissään, ja HäämessuTV:n loppuhuipennuksena nautitaan lumoavasta italialaisesta häämuodista, joka saa nyt ensiesittensä Suomessa!

Luvassa on myös viinitastingeja!

– Ohjelmien täyteisiin päiviin kannattaa valmistautua jo etukäteen siten, että käy hakemassa viiniaiheisten ohjelmien ohjelmasivuilla mainittuja viinejä Alkosta, niin voi liittyä mukaan maistelemaan huikeita kuohuviinejä ja ruokajuomia kanssamme, HäämessuTV:n juontajana toimiva Elli Ojankoski vinkkaa.

Katso koko ohjelma

Häämessut netissä - häämeikki

Häätuotteiden ja -palveluiden runsaudensarvi kutsuu ostoksille

Sadat upeat tuotteet ja palvelut on jaoteltu tuoteryhmiin, jotta tuotteita on helppoa selailla ja vertailla kotisohvilta käsin. 

Jokaisen tuotteen kohdalta voi edetä ostoksille tai ottaa yhteyttä myyjään tai palveluntarjoajaan helposti. Häähumu jatkuu messuille osallistuvien yli 100 yrityksen omilla nettisivuilla ja somekanavissa, joista löytyy lisää tarjouksia ja hääsisältöä messujen aikana. Tietoa oheistapahtumista kerätään myös Häämessut netissä -kanaviin.

Voita huikeita arvontapalkintoja

Messusivuilta löytyvässä huikeassa kilpailussa voi voittaa itselleen valinnanvaraisen italialaisen hääpuvun! Arvontaan voi osallistua messujen aikana 12.–17.3. Monia arvontoja on käynnissä jo ennen messuja somekanavissa FB ja IG:ssä, joten kannattaa tutkia myös ne tarkasti ja käydä osallistumassa!

Kaikki tuotteet, osastot ja ohjelma on keskitetty yhteen osoitteeseen: haamessutnetissa.fi

Lähde messuille

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut