5 timanttista syytä vierailla uudistuneilla Mennään naimisiin -häämessuilla

5 timanttista syytä vierailla uudistuneilla Mennään naimisiin -häämessuilla

Häätunnelmaan virittäytyminen alkaa tammikuussa uudistuneilla Mennään naimisiin -häämessuilla 14.-15.1.2017 Wanhassa Satamassa. Suomen suosituin häämessutapahtuma tarjoaa ideoita, inspiraatiota ja ammattilaisten vinkkejä niin hääpareille kuin heidän apujoukoilleenkin.
 

1. LÖYDÄ TULEVA HÄÄPUKUSI

Mennään naimisiin -häämessujen muotinäytökset ovat jo käsite. Uudistuneilla messuilla lisäämme kierroksia ja panostamme entistä enemmän muotiin sekä kauneuteen. Messuilla lavalle astelevat Suomen huippumallit yllään upeimmat hääpuvut. Häikäisevästä häämuotinäytöksestä vastaavat mm. Niinatar, Josefiina, Seremonia, White Dress, Marimekko,Teemu Muurimäki ja monet muut häämuodin kuumimmat nimet – pieniä uniikkeja ateljeita unohtamatta.
 

2. TAPAA AMMATTILAISIA

Etsitkö catering-yritystä, sormuksia, juhlapaikkaa tai valokuvaajaa? Askarruttaako hääjärjestelyjen aikataulutus tai budjetointi? Häämessuilla tapaat satoja häiden järjestämisen ammattilaista. Jos häät ovat sinulle ensimmäiset, ei hätää, asiantuntijamme ovat tehneet tämän satoja kertoja. Kaikki ammattilaisemme ovat sinua varten paikalla varmistamassa, että juuri teidän päivänne onnistuu täydellisesti.

5 timanttista syytä vierailla uudistuneilla Mennään naimisiin -häämessuilla

3. INSPIROIDU IDEOISTA

Pinterestiin voi unohtua selailemaan kuvia tuntikausiksi, mutta kun visioita pitäisi ryhtyä toteuttamaan, se ei olekaan niin helppoa. Messuilla pääset ihastelemaan kukkakimppuja, pöytäkoristeita, kattauksia ja vaikkapa hääkutsuja niin, että sinulla on myös mahdollisuus saada tietää kuinka kaikki on tehty. Sen lisäksi, että esittelemme sinulle ideoita, joista voit valita sopivimmat omaan päivääsi, autamme sinua myös niiden toteuttamisessa.

4. SAAT KAIKEN SAMAN KATON ALTA

Häämessuillamme sinun ei tarvitse metsästää tuotteita ja palveluita eri paikoista, vaan kaikki on koottu vaivattomasti saman katon alle. Valtaisa messutilamme on täynnä uutuuksia, joita et välttämättä löydä muualta. Olemme järjestelleet messualueen niin, että sinun on helppo liikkua teemasta toiseen. Uutuutena olemme tehneet interaktiivisen messukartan, jonka voit ladata älypuhelimeesi – eikä mikään jää sinulta päivän aikana huomaamatta.

5 timanttista syytä vierailla uudistuneilla Mennään naimisiin -häämessuilla

5. NAUTI JUHLATUNNELMASTA

Uudistuneet messumme ovat kuin iso hääjuhla, jossa kaikki ovat vieraina. Nappaa lasi kuohuvaa ja herkuttele Street Gastrossa, nauti musiikista ja pyörähdä vaikkapa tanssilattialla Clara Blomqvistin johdolla. Lupaamme, että messupäivän jälkeen pursuat uusia ideoita, etkä malta odottaa omaa juhlapäivääsi.

+ VIP-lipun ostaneita kohtelemme kuin kuninkaallisia. Kaiken edellä mainitun lisäksi tarjoamme heille mm. parhaat paikat muotinäytöksissä virvokkeineen, oman VIP-loungen sekä lahjakassin.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut