Ornamentti vihkisormus AU3 Kultasepät

AU3 Kultasepät

Ornamentti

Ornamentti -sormus valittiin heti julkaisuvuonnaan 2008 vuoden kauneimmaksi sormukseksi Bridal Awards (nyk. Vuoden kaunein sormus) -kilpailussa. Kultaseppä Tero Hannosen ajatus Ornamentti-sormuksesta oli hautunut jo useamman vuoden ja haki aikansa muotoaan. Lopulta sormus löysi ornamenttikuvion kauniin pelkistetysti, joka sopi parhaiten myös Au3:n edustamaan eleganttiin ja skandinaaviseen tyyliin. Ornamentti-sormus on Au3 Kultaseppien sormusklassikko, joka löytää aina uudestaan tiensä ihmisten sydämiin!
Kuvan sormus 8 mm leveä, materiaaleina 750 keltakulta.
Ornamentti sormusta saa 6mm, 7mm, 8mm ja 10mm leveänä. Kivien sommittelusta on myös useampia variaatioita. Ornamentti-sormusta tehdään 750 valko-, 750 kelta- ja 750 ruusukullasta sekä 950 platinasta.

Hinta alkaen 1398 €.

Au3 Kultasepät edustaa suomalaisen korumuotoilun kärkeä. Kultaseppämme suunnittelevat ja valmistavat korut itse alusta alkaen. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme ja omistautumisemme näkyy korun pienimmässäkin yksityiskohdassa. Modernit korumallimme kestävät aikaa ja ihastuttavat vielä vuosienkin päästä. Teemme myös täysin uniikkeja koruja tilaustyönä. Käytämme laadukkaita materiaaleja, jotka hankimme eettisesti ja vastuullisesti toimivilta toimittajilta.

Sormuksen tyyli: Klassinen

Metalli: Valkokulta

Kiven muoto: Briljantti

Kenelle: Morsiamelle

Hintaluokka: €€ — 501-1000 €

Merkin nettisivut