Keto, design Jussi Louesalmi, leveys 2mm, rivimalli, materiaalit 750 valkokulta, safiirit ja timantit

AU3 Kultasepät

Keto

2 mm siro Keto-sormus on kaunis yksittäin tai lisänä toisen sormuksen viereen. Epäsymmetrinen kivien asettelu antaa näyttävään sormukseen kukkaketomaisen vaikutelman. Keto-malliston 750 valkokultaisessa 2 mm rivisormuksessa on kirkkaita timantteja (2 kpl), yhteispaino 0,018 ct, laatuluokka tw/vs ja värikkäitä safiireja (5 kpl), yhteispaino noin 0,33 ct. Tilauksesta sormuksen saa myös 750 keltakullasta tai 950 platinasta, ja kivien väreihin voi vaikuttaa, sormuksen voi tilata myös täysin kirkkailla timanteilla, (7 kpl), yhteispaino 0,26 ct, laatuluokka tw/vs. Suostushinta alkaen 1195 €.

Kultaseppä Jussi Louesalmen 6mm leveä Keto valittiin voittajaksi Vuoden kaunein sormus -kilpailussa vuonna 2017, ja Keto korumallisto on syntynyt sen ympärille. Mallistossa on useita eri sormusmalleja, kaulakoruja ja korvakoruja.
Au3 Kultasepät on edustanut suomalaisen korumuotoilun kärkeä jo 15 vuotta. Kultasepät suunnittelevat ja valmistavat korut itse alusta alkaen. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistä ja omistautuminen näkyy korun pienimmässäkin yksityiskohdassa. Modernit korumallit kestävät aikaa.

Sormuksen tyyli: Klassinen

Metalli: Valkokulta

Kiven muoto: Briljantti

Kenelle: Morsiamelle

Hintaluokka: €€€ — 1001-2000 €

Merkin nettisivut