Keto vihkisormus AU3 Kultasepät

AU3 Kultasepät

Keto

Keto on valloittava sormus, joka ei jää huomaamatta! Epäsymmetrinen kivien asettelu antaa näyttävään sormukseen kevyen ja kukkaketomaisen vaikutelman. Malliston 750 valkokultaisessa 6 mm leveässä Keto-sormuksessa on kirkkaita timantteja (5 kpl), yhteispaino 0,045 ct, laatuluokka tw/vs ja värikkäitä safiireja (13kpl), yhteispaino n. 0,7 ct.

Tilauksesta sormuksen saa myös 750 keltakullasta tai 950 platinasta, ja kivien väreihin voi vaikuttaa. Kultaseppä Jussi Louesalmen Keto valittiin voittajaksi Vuoden kaunein sormus -kilpailussa vuonna 2017. Mallistossa on useita eri sormusmalleja, kaulakoruja ja korvakoruja.

Hinta alkaen 2680 €.

Au3 Kultasepät edustaa suomalaisen korumuotoilun kärkeä. Kultaseppämme suunnittelevat ja valmistavat korut itse alusta alkaen. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme ja omistautumisemme näkyy korun pienimmässäkin yksityiskohdassa. Modernit korumallimme kestävät aikaa ja ihastuttavat vielä vuosienkin päästä. Teemme myös täysin uniikkeja koruja tilaustyönä. Käytämme laadukkaita materiaaleja, jotka hankimme eettisesti ja vastuullisesti toimivilta toimittajilta.

Sormuksen tyyli: Moderni

Metalli: Valkokulta

Kiven muoto: Briljantti

Kenelle: Morsiamelle

Hintaluokka: €€€€ — 2001-5000 €

Merkin nettisivut