Keto vihkisormus safiirisormus AU3 Kultasepät

AU3 Kultasepät

Keto

Keto on valloittava sormus, joka ei jää huomaamatta! Epäsymmetrinen kivien asettelu antaa näyttävään sormukseen kevyen vaikutelman. Malliston 750 valkokultaisessa kapenevarunkoisessa Keto -sormuksessa on kirkkaita timantteja (4 kpl), yhteispaino 0,036 ct, laatuluokka tw/vs ja värikkäitä safiireja (10 kpl), yht. 0,72 ct.
Sormusta tehdään 750 valko-, 750 kelta- ja 750 ruusukullasta sekä 950 platinasta. Mallistossa käytämme kirkkaiden tw/vs timanttien lisäksi värikkäitä timantteja ja värikkäitä safiireja. Kivien väreihin voi vaikuttaa lisätilauksesta. Kultaseppä Jussi Louesalmen 6mm leveä Keto valittiin voittajaksi Vuoden kaunein sormus -kilpailussa v.2017. Mallistossa on useita eri sormusmalleja, kaulakoruja ja korvakoruja.

Hinta: alkaen 2550 €.

Au3 Kultasepät edustaa suomalaisen korumuotoilun kärkeä. Kultaseppämme suunnittelevat ja valmistavat korut itse alusta alkaen. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme ja omistautumisemme näkyy korun pienimmässäkin yksityiskohdassa. Modernit korumallimme kestävät aikaa ja ihastuttavat vielä vuosienkin päästä. Teemme myös täysin uniikkeja koruja tilaustyönä. Käytämme laadukkaita materiaaleja, jotka hankimme eettisesti ja vastuullisesti toimivilta toimittajilta.

Sormuksen tyyli: Moderni

Metalli: Valkokulta

Kiven muoto: Briljantti

Kenelle: Morsiamelle

Hintaluokka: €€€€ — 2001-5000 €

Merkin nettisivut