Tavoittavin häämedia Suomessa

Kun yritykselläsi on kerrottavaa hääpareille, Häät-lehti, Häät.fi, Häämessut netissä, somekanavat ja uutiskirjeet välittävät markkinointiviestisi tehokkaasti juuri oikealle kohderyhmälle. 

"Tätä suuresti teissä arvostan: pidätte kauniisti hyvää huolta asiakkaista."

Star
Paperstars Prints

Häät PRO Yrityksille

Kun sinulla on loistava tuote tai palvelu hääpareille, etsitään yhdessä suosituista Häät-kanavista toimivin tapa kertoa siitä heille.

Autamme jo yli 1000 yritystä tavoittamaan häitä suunnittelevat asiakkaat. Häät on Suomen suurin hääaiheinen sisältömediaperhe. Häät-lehti, Häät.fi, Häämessut netissä, somekanavat ja uutiskirjeet välittävät markkinointiviestisi tehokkaasti juuri oikealle kohderyhmälle. Tavoitamme joka viikko yli 50.000 häistä kiinnostunutta suomalaista. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinulle sopiva tapa mainostaa.

Tiimin yhteystiedot

Vuosi sitten tehty yhteistyö oli mielestämme niin hyvin onnistunut, että emme epäröineet lähteä uudelleen mukaan.

Sanna Kotomäki
Rekorderlig, Servaali Ltd


Kuva yllä Krista Ahonen, Uula Creative, stailaus ja kukat Juhlakirsikka, korut Kultaseppämestari Tarkkanen, asut Lavem

Ratkaisut mainostajalle

Mitä ja miten haluat mainostaa tai mikä on sinulle sopivin kanava tai ajankohta? Tässä kiinnostavia vaihtoehtoja hääparien tavoittamiseen.

Aloita mainonta hääpareille Häät.fissä – luo ilmainen yrityssivu

Kun haluat tehdä tuloksellista mainontaa hääpareille, valitse kanavaksi Suomen tavoittavin hääaiheinen verkkomedia ja hääparien sähköinen hääpalveluhakemisto, bannerimainonta ja natiivimainonta Häät.fissä.

Mainosta hääpareille laadukkaassa Häät-lehdessä

Mietitkö printtimainosta hääpareille? Suomen suosituin ja aidosti suomalainen häälehti Häät tarjoaa ilmoituksellesi arvokkaan ympäristön kahdesti vuodessa tammikuussa ja lokakuussa. Lukija voi valita myös sähköisen näköislehden.

Häämessut netissä

Häämessut netissä tarjoaa alustan esitellä Suomen makeimpia häätuotteita ja mielenkiintoisimpia palveluja sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja noin 10.000 hengen messuyleisölle kaksi kertaa vuodessa.

Somemainonta Häät-kanavissa

Tavoita häistä kiinnostunut kohderyhmä tehokkaasti Häät-median somekanavissa Facebookissa ja Instagramissa.

Tuotemainonta

Mainosta suoraan tuotteita, älä pelkästään brändiä tai yritystä. Nykyään asiakas arvostaa nopeutta ja toimii heti, kun löytää hänelle oikean tuotteen. Näytä rohkeasti myös hinta, kun mainostat tuotettasi tai palveluasi.

Brändimainonta

Lisää yrityksesi tunnettavuutta ja tuotteidesi haluttavuutta hääparien keskuudessa näkyvällä brändimainonnalla.

Bannerimainonta

Bannerimainonta eli display-mainonta osuu erikoismediassa tarkasti rajattuun kohderyhmään tehokkaasti. Kun haluat tehdä tuloksellista mainontaa hääpareille, valitse kanavaksi Suomen tavoittavin hääaiheinen verkkomedia Häät.fi.

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi tarjoaa sopivan kokoisia mainosvaihtoehtoja yhden tuotteen Mainospalasta aina laajoihin sisällöllisiin toteutuksiin. Voit myös valjastaa Häät-tiimin luomisvoiman ja tilata kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella.

Tapahtumamarkkinointi

Järjestätkö hääaiheisen tapahtuman tai messut morsiamille, sulhasille tai molemmille? Valitaan yhdessä sopiva tapa mainostaa tapahtumaa hääpareille, jotta tapahtumastasi tulee hitti eikä huti. Häät-kanavissa mainontaa voidaan tehdä paikallisesti tai valtakunnallisesti.


Häämessut netissä 7.–11.3.2024

Suomen ainoa suuri virtuaalihäätapahtuma Häämessut netissä kokoaa yhteiselle alustalle makeimmat häätuotteet ja mielenkiintoisimmat palvelut kahdesti vuodessa.

Tule mukaan näytteilleasettajana! 

TUTUSTU VAIHTOEHTOIHIN

  

Rakkaudella. Yhdessä. Hääalan ammattilaisten gaala

Vuoden upein juhlagaala tuo yhteen kaikki häitä ja juhlia järjestävät ja palveluja tarjoavat alan ammattilaiset. Olit sitten suunnittelija tai tuottaja, floristi tai hiusalan ammattilainen, kultaseppä, esiintyjä tai tapahtumapaikkoja tarjoava, pukija tai somistaja. Meitä kaikkia yhdistää halu palvella juhlivia asiakkaitamme ja luoda yhdessä onnistuneita tapahtumia. 

Hääalan ammattilaisten gaalan 2023 järjestivät

Suomen Hääsuunnittelijat ry 
Häät-lehti ja Häät.fi
Love me do -häätapahtuma

Näitä tuotteita suosittelemme

Tutustu laajaan valikoimaan mainosvaihtoehtoja Häät-kanavissa. Klikkaa mieleisesi tuotteet ostoskoriin ja osta heti!

Mainospala Häät-lehdessä

Haluatko tuotteesi luonnolliseksi osaksi upean Häät-lehden sisältöä? Mainospala integroi hääpareja kiinnostavat tuotteet tai palvelut Häät-lehden sisältöön sisältömainonnan keinoin.

Kokosivun mainos Häät-lehdessä

Kokosivun mainos Häät-lehdessä rakentaa brändiäsi, herättää häitä suunnittelevien ostajien kiinnostuksen ja lisää ostohalukkuutta.

Häät.fi Paraatibanneri 50.000 näyttöä

Paraatibanneri on näkyvin mainospaikka ja tehokkain kampanjapaikka Häät.fi-palvelussa. Mainoksesi nähdään 50.000 kertaa.

Mainonta Häät.fi Sormuskoneessa Premium-tasolla 20 tuotteella

Kun valitset Premium-tason, tuotteet ja galleria on merkitty "Suosittelemme"-merkinnällä ja sormukset löydetään perustasolla olevia tuotteita paremmin.

Iso näyteikkuna Häät-lehdessä

Näyttävästä kuvasta ja yhteystiedoista koostuva mainos Häät-lehden Näyteikkuna-osiossa herättää kiinnostuksen tuotteeseesi!

Aukeaman sisällöllinen mainos Häät-lehdessä

Haluatko esitellä tuotteesi tai yrityksesi sisältö ja tarinat edellä? Hääpareja kiinnostavat tuotteet tai palvelut tuodaan natiivimainonnan keinoin osaksi Häät-lehden ja Häät.fin laadukasta sisältöä.

Puolensivun mainos Häät-lehdessä

Puolensivun mainos Häät-lehdessä rakentaa brändiäsi ja lisää kohderyhmän kiinnostusta ja ostohalukkuutta.

Häät.fi Boxibanneri 30.000 näyttöä

Boxibanneri on helppo kohdistaa juuri oikeille silmäpareille ja on sen vuoksi tehokas mainospaikka Häät.fi-palvelussa. Mainoksesi nähdään 30.000 kertaa.

Häät.fi Hääpalvelut - Yrityssivu Kultatasolla

Häät.fi Hääpalvelut on maamme suosituin häähakemisto. Kultatasolla yrityssivu huomataan, ja yhteystiedot johdattavat lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai somekanaviisi.

Mainonta Häät.fi Hääpukukoneessa Premium-tasolla 20 tuotteella

Kun valitset Premium-tason, tuotteesi ja galleriasi on merkitty "Suosittelemme"-merkinnällä ja hääpukusi löydetään perustasolla olevia tuotteita paremmin.

Häät.fi Hääpalvelut - MAKSUTON Yrityssivu

Häät.fi Hääpalvelut on maamme suosituin häähakemisto. Perustasolla oleva yrityssivu näkyy kategoriansa listauksessa, mutta sitä ei mainosteta sivustolla. Näkyvyys Perustasolla on ILMAINEN!

Häät.fi Mainosartikkeli

Häät.fi Mainosartikkeli välittää viestisi kuvin, sanoin ja videoin sekä johdattaa lukijan edelleen omille nettisivuillesi tai kivijalkakauppaan.

Häät-lehti on laadukas ja kotimainen

Häät-lehteä lukevat noin 25–35-vuotiaat häitään suunnittelevia morsiusparit ja heidän läheisensä. 91,3 % lukijoista on sitä mieltä, että Häät-lehdessä olevat mainokset esittelevät kiinnostavia tuotteita ja palveluita. Lukijat pitävät mainoksista, katsovat niiden sopivan hyvin häälehden sisältöön ja antavan hyödyllistä tietoa ja ostosvinkkejä.

Lukijasuhde Häät-lehteen on poikkeuksellisen tiivis. Lehti säilytetään ja siihen palataan monia kertoja häiden suunnittelun aikana. Jokaista Häät-lehden numeroa lukee 81.900 omia tai läheistensä häitä suunnittelevaa suomalaista.

Häät-lehti on ainoa kotimainen häälehti. Lehti ilmestyy kahdesti vuodessa ja printtilehden painosmäärä on noin 15.000 kappaletta, tärkeimpinä irtonumeromyyntikanavia ovat lehtipisteet ja alan kuluttajamessut ympäri maata. Lisäksi lehti on saatavilla 24/7 näköisversiona Issuu.comissa. Häät-lehti tehdään ensimmäisestä sivusta viimeiseen suomalaiselle lukijalle ja sille on myönnetty Avainlipputunnus.

Tutustu vaihtoehtoihin

Häät.fi on suosituin Suomessa

Häät.fi auttaa hääpareja järjestämään verrattomat häät helposti. Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* häämedia, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Häät.fissä luetaan yli 1 miljoona sivua vuodessa. (*Semrush.com 2.6.2022)

Keskimäärin 34.400 aktiivista käyttäjää kuukaudessa **

**Google Analytics 1.1.–31.12.2022

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä hääpalveluiden hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti verratonta hääpäivää.

Häät.fi on vastuullinen suomalainen verkkopalvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tutustu vaihtoehtoihin

Natiivimainonta koskettaa

Onko sinulla tuote tai palvelu, jonka toivoisit häitä suunnittelevien löytävän? 

Sisällöllinen mainos eli natiivimainos Häät-lehdessä, Häät.fissä tai muissa Häät-kanavissa koetaan tarpeelliseksi ja inspiroivaksi tavaksi löytää tuotteita ja palveluita omiin häihin. Lukija kohtaa tuotettasi esittelevän mainoksen toimitukselliseen aineistoon integroituna eli juuri siellä, mistä hän sitä etsii.

Voit luottaa Häät-tiimin asiantuntemukseen tuotteitasi esittelevän sisällön muotoilussa ja tuottamisessa.

Tutustu vaihtoehtoihin

Häämessut netissä kokoaa häistä haaveilevat verkossa

Kokonaan digitaalinen Häämessut netissä -tapahtuma kokoaa yhteiselle alustalle makeimmat häätuotteet ja mielenkiintoisimmat palvelut sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja innostaen parit ympäri maan hääsuunnittelun pariin.

Messujen verkkosivuilla vierailee 5 päivän aikana yhteensä noin 10.000 uniikkia kävijää. Jokaisella messuosastolla vierailee kymmeniä, isoimmilla osastoilla satoja kävijöitä ja messuohjelmia katsovat sadat silmäparit.

Lisäksi Häämessut netissä Facebook-sivun ja Instagram-tilin yhteenlaskettu kokonaistavoittavuus nousee lähes miljoonaan näyttöön jokaisen tapahtuman aikana.

Tutustu vaihtoehtoihin

Tietoa Sormuskoneesta

Vuosi 2021 

Sormuskoneessa yhteensä 21 911 uniikkia kävijää 

Sivunavauksia Sormuskoneessa keskimäärin 4,06 sivua per kävijä 

Sormuskoneessa vietetty aika keskimäärin 00:01:52 

Suosituimman sormusmerkin alasivut keräsivät yli 4 800 sivunkatselua ja yli 350 klikkausta merkin kotisivuille tai jälleenmyyjien sivuille vuoden 2021 aikana

Sormuskoneen Premium-gallerioissa keskimäärin 2 062 sivunkatselua ja 213 klikkausta merkin kotisivuille tai jälleenmyyjien sivuille per merkki.  

Sormuskoneen muissa gallerioissa keskimäärin 745 sivunkatselua ja 82 klikkausta merkin kotisivuille tai jälleenmyyjien sivuille per merkki 

Lähde Häät.fi / Google Analytics 

Tutustu vaihtoehtoihin

Tietoa Hääpukukoneesta

Vuosi 2021

Hääpukukoneessa yhteensä 23 839 uniikkia kävijää 

Sivunavauksia Hääpukukoneessa keskimäärin 5,09 sivua per kävijä 

Hääpukukoneessa vietetty aika keskimäärin 00:02:23 

Suosituimman hääpukumerkin alasivut keräsivät yli 6 700 sivunkatselua ja yli 270 klikkausta merkin kotisivuille tai jälleenmyyjien sivuille vuoden 2021 aikana

Hääpukukoneen Premium-gallerioissa keskimäärin 4 581 sivunkatselua ja 277 klikkausta merkin kotisivuille tai jälleenmyyjien sivuille per merkki  

Hääpukukoneen muissa gallerioissa keskimäärin 2 257 sivunkatselua ja 139 klikkausta merkin kotisivuille tai jälleenmyyjien sivuille per merkki 

Lähde Häät.fi / Google Analytics 

Tutustu vaihtoehtoihin

Näy ja tavoita hääparit bannereilla Häät.fissä

Paraatibanneri herättää huomiota

Paraatibanneri tarjoaa klikkien lisäksi mieleenpainuvaa näkyvyyttä brändillesi. Paraatibannereiden klikkausprosentti eli CTR vaihteli yleensä 0,25–0,06 % välillä. Keskimääräinen CTR oli 0,14 % ja korkein tulos 0,93 % vuonna 2021.

Boxibanneri kohdistuu tarkasti

Kohdistettavuuden vuoksi Boxibanneri on kustannustehokas. Boxibannereiden klikkausprosentti eli CTR vaihteli yleensä 0,40–0,05 % välillä. Keskimääräinen CTR oli 0,11 % ja korkein tulos 0,54 % vuonna 2021.

Häät.fitä käytti häiden suunnitteluun keskimäärin 52.800 käyttäjää kuukaudessa ja sivustolla tehtiin 1,4 miljoonaa sivunlatausta vuonna 2021.

Tutustu vaihtoehtoihin

Vangitse kiinnostus Häät.fi-yrityssivun avulla

Häät.fi Hääpalvelut -hakemisto tarjoaa alalla toimiville yrityksille pitkäaikaista näkyvyyttä juuri siellä, mistä hääparit etsivät häiden järjestämiseen tarvittavia tuotteita ja palveluita. Mainoksesi näkyy aina tarkasti oikeassa paikassa. Aloita luomalla uusi sivu maksutta.

Luomalla yrityssivun luot myös pysyvät, omille kotisivuillesi ja verkkokauppaasi ohjaavat linkit eli ns. backlinkit, jotka nostavat oman sivustosi arvoa Googlen algoritmeissa.

Tutustu lähemmin

Suunnitellaan sinullekin ratkaisu, joka toimii.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Tanja Hakala

tuottaja, soulful storyteller 045 6314099 tanja.hakala@editus.fi

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi

Sonja Civil

tuottaja 050 3587166 sonja.civil@editus.fi