PRO Blogi | 13.9.2022

Sonja Civil liittyi Häät-tiimiin keskellä touhukasta syksyä

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder

Sonja Civil liittyy Häät-tiimiin keskellä touhukasta syksyä

Syksyn tuulet ovat tuoneet uuden jäsenen Häät-tiimin! Sonja Civil, 29, on aloittanut messutuottajana digitaalisessa Häämessut netissä -tapahtumassa sekä sosiaalisen median kanavien sisällöntuottajana.

Seuraavat Häämessut netissä järjestetään 28.10.–1.11.2022 jo 6. kerran.

– Häämessut netissä ei ole minulle uusi juttu. Ensimmäistä kertaa olin mukana useammassakin HäämessuTV:n ohjelmassa keväällä 2021, jonka jälkeen olen tehnyt niin etko-ohjelmaa kuin osallistunut kevään 2022 messuille ensimmäistä kertaa näytteilleasettajana edustaen hiljattain perustamaani Pastelligrafiaa, jonka puitteissa teen modernia kalligrafiaa ja erityisesti hääjuhlien paperituotteita. Näkökulmaa digimessuihin minulta löytyy siis jo kuluttajan, esiintyjän kuin näytteilleasettajankin puolesta, Sonja Civil kertoo.

– Liityn Häät-tiimiin suurella innolla ja palolla, mikäs sen ihanampaa kuin sukeltaa vielä syvemmälle hääalan syövereihin ja kehittää tapahtumaa omien kokemusteni pohjalta. Messutuottajan tehtävät tuntuvat siltä, kuin tulisin kotiin. Jos jostakin olen viime vuosina syttynyt, niin juuri Häämessuista netissä! Sonja miettii.  

Sonja Civil Häät-tiimi

Kuva Stelios Kirtselis

Häät-tiimin uusi tuottaja Sonja Civil on myös tuore vaimo, ja Sonjan häävalmisteluja seuraillut inspiroiva Instagram-blogi @matchista_morsian kutsuttiin Häät-blogiyhteisöön 2 vuotta sitten.
 
Häät-tiimiä luotsaava Sari Yli-Salomäki toivottaa Sonja Civilin lämpimästi tervetulleeksi.
– Olimme riemuissamme, kun Sonja vastasi tehtäväkutsuumme myöntävästi! Kokemuksensa lisäksi Sonjalla on etunaan tarttuvan positiivinen asenne, joten ihanien yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme yhteistyö Sonjan kanssa tulee olemaan helppoa ja antoisaa.
 
Samaan aikaan toivotamme onnea Elli Ojankoskelle, 30, joka jatkaa työurallaan Häät-tiimistä uusiin haasteisiin it-alalle lokakuun alusta lukien. Elli on ollut rohkeasti ja idearikkaasti mukana Häämessut netissä -konseptin toteutuksessa keväällä 2020 toteutetusta ensimmäisestä tapahtumasta lähtien ja antanut sittemmin Häät-tiimille merkittävän panoksen yrityksen digitaalisen strategian kehityksessä. 
 
– Häät ja häätrendit ovat olleet iso osa arkeani viimeiset neljä vuotta. Kaikelle on kuitenkin aikansa. Olen sanattoman kiitollinen Sarille ja koko Häät-tiimille näistä kuluneista vuosista. Omien häiden suunnittelu, Häämessut netissä -tapahtuman tuottaminen ja emännöinti sekä Häät-lehden parissa työskentely ei olisi ollut puoliksikaan näin mahtavaa ilman hääalan upeita ihmisiä ympärilläni. Onneksi pääsen tapaamaan kaikki vielä syksyn Love me do -messuilla, Elli fiilistelee.

Häät-tiimissä tapahtuukin paljon juuri nyt

Lokakuun alussa ilmestyvää Häät-lehteä 2/2022 viimeistellään parhaillaan, ja samalla valmistaudumme syksyn avaavaan häätapahtumaan Love me do -messuihin Kaapelitehtaalla lauantaina 1.10.2022. Lisäksi valmistelemme Häämessut netissä 28.10.–1.11.2022 -tapahtuman yksityiskohtia ja Vuoden Kaunein Sormus 2022 -finaalia, joka käydään yleisöäänestyksenä Häät.fissä lokakuun ajan. Eikä tässäkään vielä kaikki, osallistumme myös Rakkaudella. Sinun. Hääalan ammattilaisten gaalan valmisteluihin, jotta lauantaina 12.11.2022 voimme viettää yhdessä parhaat alan bileet ikinä. Mikä syksy tästä onkaan tulossa!

Jos sinulle heräsi ideoita yhteistyömahdollisuuksista Häät-tiimin kanssa, otathan yhteyttä. Miten voisimme tehdä tuloksia yhdessä? Löydät Sarin ja Sonjan tiedot alta ja koko tiimin yhteystiedot täältä.

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi

Sonja Civil

tuottaja 050 3587166 sonja.civil@editus.fi