PRO Blogi | 20.8.2021

Miten nuori yritys voi hakea Häät PRO -stipendiä?

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder

Häät-media myöntää mainosstipendejä uusille upeille yrittäjille, jotka tuovat häitään suunnittelevien parien saataville kiinnostavia uusia tuotteita tai palveluita, joiden avulla hääparit voivat järjestää verrattomat häät helposti. Jos yrityksesi on alle kolme vuotta vanha, sinun kannattaa jatkaa lukemista!

Etene näin!

  • Tarkista että yrityksesi on alle 3 vuotta vanha (y-tunnus annettu YTJ:n mukaan).
  • Tarkista että yrityksesi on jo Häät.fi Hääpalvelut-hakemistossa. Jos et vielä ole perustanut omaa maksutonta Palvelusivua Suomen vilkkaimmin käytettyyn hääalan hakemistoon, tee se heti täällä.
  • Valitse näiltä Häät Pro -sivuilta kohdasta ”Ratkaisut mainostajalle” yksi mainostuote. Valikoi sellainen mainos, jonka arvelet parhaiten sopivan yrityksesi markkinointiin juuri nyt. Huomioithan että mainoksen tuotantokulut (esim. printtimainoksen tai bannerin valmistaminen tai sisältömainoksen kuvat tai teksti tai some-kampanjan läpilaskutettava sponsorointibudjetti) eivät kuulu stipendin piiriin eli vastaat niistä itse, jos mainosstipendi myönnetään. Häät-medialla on erilaisia ja kokoisia mainosvaihtoehtoja monissa eri Häät-kanavissa kuten Häät.fi, Häät-lehti, Häät Uutiskirje ja Häät somekanavat ja Häämessut netissä -verkkotapahtumassa. Häät-media on auttanut hääpalveluja tarjoavia yrityksiä löytämään häitään järjestävät hääparit jo vuodesta 1994 lähtien.
  • Lähetä stipendihakemuksesi sähköpostitse päätoimittajallemme Sarille. Otsikoi viesti ”Häät Pro Stipendi”. Kerro vapaamuotoisesti yrityksestäsi, perustele miksi haet Häät Pro Stipendiä ja kerro, minkä mainostuotteen valitsit ja miksi. Liitä hakemukseesi myös linkki yrityssivuusi Häät.fi Hääpalvelut-osiossa. Saat kopioitua linkin eli sivun www-osoitteen, kun menet yrityssivullesi ja kopiot sivun osoitteen selaimesi osoitekentästä.
  • Saat tietoa stipendihakemuksesi etenemisestä muutaman päivän kuluessa. Jos Häät Pro myöntää yrityksellesi stipendin eli saat hakemuksessasi valitsemasi mediatuotteen maksutta käyttöösi, et voi hakea stipendiä samalle yritykselle enää uudelleen. Jos hakemus hylätään, voit hakea Häät Pro Stipendiä uudelleen aikaisintaan 6 kuukauden kuluttua, mikäli ehdot edelleen täyttyvät.

Stipendin avulla Häät-media haluaa toivottaa tervetulleeksi uudet yritykset alalle, joka elää valkoisen juhlahumun keskellä 24/7, tsempata ja auttaa tuoreita hääyrittäjiä menestykselliselle kasvu-uralle.

Kuva Pauliina Tähkäpää

Lue case: Laura Hyvi Bridal

Kysy Sarilta lisätietoja tai hae Häät Pro Stipendiä, yhteystiedot alla!

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, founder 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi