PRO Blogi | 2.8.2022

Lähes 22.000 käyttäjää etsi mieluista kihla- tai vihkisormusta Häät.fi Sormuskoneesta vuoden aikana

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager

Sormuskone on tehokkain ja täsmällisesti oikean kohderyhmän tavoittava kanava

Yhteensä 21.745 käyttäjää etsi omaan tyyliinsä ja makuunsa sopivaa sormusta Häät.fi Sormuskoneesta 12 kuukauden aikana syksystä 2021 kevääseen 2022. Samaan aikaan Suomessa on vietetty arviolta noin 20.000 häät.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että Häät.fi Sormuskoneesta on muodostunut maan kattavin ja suosituin sekä lisäksi aina ajan tasalla oleva tietolähde kihla- ja vihkisormuksia etsiville. Sormusmerkeille ja koruliikkeille digitaalinen Sormuskone on tehokkain ja täsmällisesti oikean kohderyhmän tavoittava kanava mainostaa ja tuoda esille sormusmallistojansa, Häät.fin päätoimittaja ja yrittäjä Sari Yli-Salomäki kertoo.

Maan kattavin ja suosituin sekä lisäksi aina ajan tasalla oleva tietolähde

Yli 4000 klikkausta tositarkoituksella

Häät.fi Sormuskone kokoaa satoja Suomesta saatavilla olevia kihla- ja vihkisormuksia ostopaikkatietoineen. Jokaisesta korusta on kuluttajien nähtävillä useampia kuvia sekä suorat linkit merkin verkkokauppaan tai jälleenmyyjien nettisivuille, jotta oikean ostopaikan löytäminen on helppoa. Sormuksia löytyy yhteensä 22 eri merkin galleriasta, ja tuotteita voi suodattaa esimerkiksi hinnan, tyylin, jalometallin tai kivien perusteella. Keskimäärin jokainen Sormuskoneen käyttäjä avasi 3,9 eri sivua ja vietti sormuksia tutkien ja vertaillen koneessa 01:49 min. Sormuskoneesta merkin tai jälleenmyyjän nettisivuille käyttäjät etenivät yhteensä 4318 klikkauksella.
 
Lähde: Google Analytics 1.7.2021–30.6.2022

Tutustu vaihtoehtoihin, miten voit mainostaa Sormuskoneessa!

Mainonta Häät.fi Sormuskoneessa Premium-tasolla 20 tuotteella

Kun valitset Premium-tason, tuotteet ja galleria on merkitty "Suosittelemme"-merkinnällä ja sormukset löydetään perustasolla olevia tuotteita paremmin.

Mainonta Häät.fi Sormuskoneessa 12 tuotteella

Sormuskoneen avulla potentiaaliset ostajat suodattavat ja etsivät mieleisensä tuotteet ja siirtyvät yhdellä klikkauksella korumerkin omille nettisivuille tai jälleenmyyjän sivuille.

Mainonta Häät.fi Sormuskoneessa 6 tuotteella

Sormuskoneen avulla potentiaaliset ostajat suodattavat ja etsivät mieleisensä tuotteet ja siirtyvät yhdellä klikkauksella korumerkin omille nettisivuille tai jälleenmyyjän sivuille.

Tutustu Häät.fi Sormuskoneeseen täällä.

Jos sinulle heräsi kysymyksiä Sormuskoneeseen liittyen, otathan minuun yhteyttä! Miten voisimme tehdä tuloksia yhdessä? Löydät yhteystietoni alta.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi