Osasto 2 Tähtituotteella

Laita 16 parasta tuotettasi esille Häämessut netissä -verkkomessuilla ja näytä brändisi logo messujen etusivulla

Päätimme panostaa kevään 2021 Häämessut netissä -tapahtumaan kunnolla ja asetimme messuille selkeät tavoitteet. Osallistuminen verkkotapahtumaan vaatii erilaisia keinoja kuin ne, jotka toimivat perinteisillä messuilla, mutta uudistuminen kannatti ja tavoitteet jopa ylitettiin.

Thomas Narsakka
Festive-timanttikorut

Esittele 16 tuotettasi Osastolla ja nosta niistä 2 Tähtituotteiksi

Häämessut netissä 28.10.–1.11.2022

SAAT:

ANNAT:

OSASTON LISÄKSI SUOSITTELEMME:

Tutustu muihin osallistumisvaihtoehtoihin TÄÄLLÄ >>

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Sonja Civil

tuottaja 050 3587166 sonja.civil@editus.fi

Häämessut netissä kokoaa häistä haaveilevat verkossa

Kokonaan digitaalinen Häämessut netissä -tapahtuma kokoaa yhteiselle alustalle makeimmat häätuotteet ja mielenkiintoisimmat palvelut sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja innostaen parit ympäri maan hääsuunnittelun pariin.

Messujen verkkosivuilla vierailee 5 päivän aikana yhteensä yli 10.000 uniikkia kävijää. Jokaisella messuosastolla vierailee kymmeniä, isoimmilla osastoilla satoja kävijöitä ja messuohjelmia katsovat sadat silmäparit.

Lisäksi Häämessut netissä Facebook-sivun ja Instagram-tilin yhteenlaskettu kokonaistavoittavuus nousee lähes miljoonaan näyttöön jokaisen tapahtuman aikana.

Tutustu vaihtoehtoihin