Ohjelmapaikka HäämessuTV:ssä

Tee itsestäsi numero! Luo kiinnostava 10–25 min videosisältö ja esitä se häämessuyleisölle HäämessuTV:ssä.

Videolla voimme viestiä sitä henkilökohtaisuutta, miten haluamme asiakkaillemme kertoa meistä, palveluistamme ja koruistamme. Messuvieraat paneutuivat video-ohjelmiin ja niitä pystyi katsomaan myös jälkikäteen itselle sopivana ajankohtana. Toteutamme varmasti esittelyvideoita lisää, ja osallistumme Häämessut netissä -tapahtuman ohjelmaan uudelleenkin. 

Jussi Louesalmi
Au3 Kultasepät

Ohjelmapaikka HäämessuTV:ssä

Häämessut netissä torstaista maanantaihin 2.–6.11.2023

SAAT:

ANNAT:

OHJELMAPAIKAN LISÄKSI SUOSITTELEMME:

Tutustu muihin osallistumisvaihtoehtoihin täällä >>

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Sonja Civil

tuottaja 050 3587166 sonja.civil@editus.fi

Häämessut netissä kokoaa häistä haaveilevat verkossa

Kokonaan digitaalinen Häämessut netissä -tapahtuma kokoaa yhteiselle alustalle makeimmat häätuotteet ja mielenkiintoisimmat palvelut sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja innostaen parit ympäri maan hääsuunnittelun pariin.

Messujen verkkosivuilla vierailee 5 päivän aikana yhteensä noin 10.000 uniikkia kävijää. Jokaisella messuosastolla vierailee kymmeniä, isoimmilla osastoilla satoja kävijöitä ja messuohjelmia katsovat sadat silmäparit.

Lisäksi Häämessut netissä Facebook-sivun ja Instagram-tilin yhteenlaskettu kokonaistavoittavuus nousee lähes miljoonaan näyttöön jokaisen tapahtuman aikana.

Tutustu vaihtoehtoihin