Liveohjelma Häämessut netissä IG:ssä

Esittele tuotteitasi ja vastaa yleisön kysymyksiin max 25 min livessä, jonka pidät Häämessut netissä -messujen Instagram-kanavassa. Ohjelma on osa virallista messuohjelmaa.

Suunnittelin ja harjoittelin 20 minuutin tietoiskun etukäteen. Selkeiden ohjeiden avulla toteutus onnistui hyvin ja ilman teknisiä ongelmia. Uusia tilauksia saadessani kysyn asiakkailtani, mistä he löysivät yritykseni ja säännöllisesti Häämessut netissä mainitaan!

Anna Laine
Lasten Juhlat

Liveohjelma Häämessut netissä IG:ssä

Häämessut netissä 28.10.–1.11.2022

SAAT:

ANNAT:

OMAN IGTV-OHJELMAN LISÄKSI SUOSITTELEMME:

Tutustu muihin osallistumisvaihtoehtoihin täällä >>

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sonja Civil

tuottaja 050 3587166 sonja.civil@editus.fi

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Häämessut netissä kokoaa häistä haaveilevat verkossa

Kokonaan digitaalinen Häämessut netissä -tapahtuma kokoaa yhteiselle alustalle makeimmat häätuotteet ja mielenkiintoisimmat palvelut sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja innostaen parit ympäri maan hääsuunnittelun pariin.

Messujen verkkosivuilla vierailee 5 päivän aikana yhteensä yli 10.000 uniikkia kävijää. Jokaisella messuosastolla vierailee kymmeniä, isoimmilla osastoilla satoja kävijöitä ja messuohjelmia katsovat sadat silmäparit.

Lisäksi Häämessut netissä Facebook-sivun ja Instagram-tilin yhteenlaskettu kokonaistavoittavuus nousee lähes miljoonaan näyttöön jokaisen tapahtuman aikana.

Tutustu vaihtoehtoihin