Iso messupöytä 1 Tähtituotteella

Esittele 8 tuotettasi Isolla Messupöydällä. Luot tuotteet kuvineen ja teksteineen helposti etukäteen ja voit muokata niitä itse jopa messujen aikana.

Ehdottomasti suosittelen, näille messuille on matala kynnys osallistua. Saavutin tavoitteeni!

Enni
by Enniveera

Esittele 8 tuotettasi Isolla Messupöydällä

Häämessut netissä torstaista maanantaihin 2.–6.11.2023

SAAT:

ANNAT:

OSASTON LISÄKSI SUOSITTELEMME:

Tutustu muihin osallistumisvaihtoehtoihin täällä >>

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö, customer success manager 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Sonja Civil

tuottaja 050 3587166 sonja.civil@editus.fi

Yritykset olivat tyytyväisiä verkkomessuihin

"Osallistuminen oli todella helppoa ja vaivatonta. En ollut ennen ollut osallisena missään messuilla, enkä voisi olla tyytyväisempi, että päätin lähteä syksyllä mukaan!"

Kerensa
Preserved by Love

Häämessut netissä 2022 syksy -tapahtumaan kokonaisuutena erittäin tyytyväisiä oli 20 % ja tyytyväisiä 46,7 % osallistuneista näytteilleasettajista. Messukokemukseen neutraalisti suhtautui 26,7 %, tyytymättömiä oli 6,7 % ja erittäin tyytymättömiä 0 %.

Tutustu osallistumisvaihtoehtoihin

Lähde: Näytteilleasettajatutkimus Häämessut netissä 2022 Syksy

Häämessut netissä kokoaa häistä haaveilevat verkossa

Kokonaan digitaalinen Häämessut netissä -tapahtuma kokoaa yhteiselle alustalle makeimmat häätuotteet ja mielenkiintoisimmat palvelut sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja innostaen parit ympäri maan hääsuunnittelun pariin.

Messujen verkkosivuilla vierailee 5 päivän aikana yhteensä noin 10.000 uniikkia kävijää. Jokaisella messuosastolla vierailee kymmeniä, isoimmilla osastoilla satoja kävijöitä ja messuohjelmia katsovat sadat silmäparit.

Lisäksi Häämessut netissä Facebook-sivun ja Instagram-tilin yhteenlaskettu kokonaistavoittavuus nousee lähes miljoonaan näyttöön jokaisen tapahtuman aikana.

Tutustu vaihtoehtoihin