Häät.fi Paraatibanneri 100.000 näyttöä

Paraatibanneri on näkyvin mainospaikka ja tehokkain kampanjapaikka Häät.fi-palvelussa. Mainoksesi nähdään 100.000 kertaa.

Häät.fi Paraatibannerilla tavoittaa keskeisen kohderyhmän näkyvästi ja nopeasti.

Paraatibanneri kerää katseet

Paraatibannerin avulla tavoitat maksimaalisen kohderyhmän Häät.fi-palvelussa nopeasti. Useita kertoja nähdyn mainoksen viesti jää kävijän mieleen. 

Paraatibanneria näytetään monipuolisesti eri puolella sivustoa ja kampanja-aika on 3–6 viikkoa.

Suunnittele katseet keräävä banneri ja siirrä kiinnostuneet omille kotisivuillesi!

Paraatipaikan keskimääräinen CTR vuonna 2020 oli 0,27 %.

Valitse Häät.fi Paraatibanneri, kun...

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Häät.fi on suosituin

Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* hääaiheinen verkkopalvelu, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Vuonna 2020 Häät.fi-sivustolla tehtiin yli 1,5 miljoonaa sivunlatausta ja viikossa sitä käytti keskimäärin 12.700 eri kävijää. Häät.fi auttaa järjestämään verrattomat juhlat helposti.

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä hääpalveluiden hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti hääpäivää.

Häät.fi on aidosti suomalainen palvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus

* Semrush.com 17.12.2020