Häät.fi Boxibanneri 50.000 näyttöä

Boxibanneri on helppo kohdistaa juuri oikeille silmäpareille ja on sen vuoksi tehokas mainospaikka Häät.fi-palvelussa. Mainoksesi nähdään 50.000 kertaa.

Häät.fi Boxi nähdään juuri siellä missä aiheesta kiinnostuneet hääparit etsivät inspiraatiota tai sopivia tuotteita

Boxibanneri on mainostajan täsmäase

Boxibannerin avulla mainostat tarkasti juuri oikealle kohderyhmälle Häät.fi-palvelussa.

Boxibanneri voidaan sijoittaa tarkasti vain sellaisten aihepiirien läheisyyteen, joista kiinnostuneilla lukijoilla on juuri sinun aihealueesi tuotteiden tai palveluiden ostohousut jalassa. Tällöin kampanja jatkuu useita kuukausia.

Boxibanneri voidaan vaihtoehtoisesti sijoittaa myös monipuolisesti eri puolella sivustoa, jolloin kampanja tavoittaa nopeasti ja kuluu nopeasti vain 3–6 viikossa.

Suunnittele katseet keräävä banneri ja siirrä kiinnostuneet omille kotisivuillesi tai varauskalenteriisi!

Boxibannerin keskimääräinen CTR vuonna 2020 oli 0,17 %.

Valitse Häät.fi Boxibanneri, kun...

Me autamme!

Tarvitsetko apua sinulle sopivan mainosmuodon valinnassa tai kiinnostaako tarjous isommasta kokonaisuudesta? Soita tai lähetä viesti.

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö 044 3781154 sanna.laaksonen@editus.fi

Näy ja tavoita hääparit bannereilla Häät.fissä

Paraatibanneri herättää huomiota

Paraatibanneri tarjoaa klikkien lisäksi mieleenpainuvaa näkyvyyttä brändillesi. Paraatibannereiden klikkausprosentti eli CTR vaihteli 0,25–0,06 % välillä. Keskimääräinen CTR oli 0,14 % ja korkein tulos 0,93 % vuonna 2021.

Boxibanneri kohdistuu tarkasti

Kohdistettavuuden vuoksi Boxibanneri on kustannustehokas. Boxibannereiden klikkausprosentti eli CTR vaihteli 0,40–0,05 % välillä. Keskimääräinen CTR oli 0,11 % ja korkein tulos 0,54 % vuonna 2021.

Häät.fitä käytti häiden suunnitteluun keskimäärin 52,8K käyttäjää kuukaudessa ja sivustolla tehtiin 1.4M sivunlatausta vuonna 2021.

Tutustu vaihtoehtoihin

Häät.fi on suosituin Suomessa

Häät.fi on hääparien ja heidän läheistensä suosima Suomen johtava* hääaiheinen verkkopalvelu, joka tarjoaa hääpareille sähköiset häiden suunnittelutyökalut maksutta. Vuonna 2021 Häät.fi-sivustolla tehtiin yli 1,4 miljoonaa sivunlatausta ja viikossa sitä käytti keskimäärin 12.200 eri kävijää. Häät.fi auttaa hääpareja järjestämään verrattomat häät helposti. (*Semrush.com 17.12.2020)

Häät.fi tarjoaa laadukkaan ja kotimaisen häämaailman, josta löytyy tietoa, inspiraatiota, palveluita, katsottavaa, koettavaa ja osallistuttavaa. Kymmenet tuhannet hääparit vuosittain käyttävät Häät.fissä hääpalveluiden hakemistoa, budjettilaskuria, vieraslistaa ja muistilistaa sekä Hääpukukonetta ja Sormuskonetta apuna matkallaan kohti hääpäivää.

Häät.fi on suomalainen verkkopalvelu ja sille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Tutustu vaihtoehtoihin