Toimitusehdot digitaaliset Häät-mediatuotteet

Nämä toimitusehdot koskevat mainontaa seuraavissa kanavissa:

Häät.fi
Häämessut netissä
Häät-median some
Häät Uutiskirjeet
muut Häät-verkko- ja digituotteet 

Arvonlisävero

Kaikkiin tässä mediahinnastossa ilmoitettuihin hintoihin lisätään ALV 24 %.

Mainonta Häät.fi Hääpalvelut -osiossa

Mediasopimus mainostasosta syntyy, kun asiakas lähettää Editus Oy:lle tilauksen sähköpostitse tai tilaa tason puhelimitse ja Editus Oy on suorittanut tason noston asiakkaan tilaamalle tasolle. Asiakas vastaa itse profiilisivun sisällöstä luomiensa käyttäjätunnusten avulla. Tilaus on määräaikainen, ja sen jatkuminen määräajan jälkeen edellyttää uuden molemminpuolisen sopimuksen syntymistä.

Mainosvarauksen peruuttaminen

Mainoksen peruutus on tehtävä viimeistään 7 päivää ennen aineistopäivää. Jos peruutus tehdään määräajan jälkeen, ilmoituksesta laskutetaan hinnaston tai vähintään asiakkaan hyväksymän mediasopimuksen mukainen hinta. Häät.fissä julkaistavan media-aineiston tulee olla perillä viimeistään 5 arkipäivää ennen mainosjakson alkua. Tämä ei koske mainontaa Häät.fi Hääpalvelut -osiossa, jossa sopimus syntyy määräajaksi eikä erillistä aineistoa toimiteta.

Laskutus

Jos medianäkyvyys laskutetaan, laskutuslisä 10 € + alv 24 % per lasku, maksuehto 14 pv netto, tai mediasopimuksen mukaisesti. Verkkokauppaostoihin ei tule laskutuskuluja. Viivästyskorko 8 %. Huomautuskulut 10 € + ALV 24 % per huomautus.

Reklamaatiot

Verkossa tai sosiaalisessa mediassa toteutettavaa medianäkyvyyttä koskevat reklamaatiot on tehtävä kirjallisina välittömästi näkyvyyden alkaessa, jolloin virhe voidaan korjata heti. Editus Oy:n vastuu virheistä tai ilmoituksen poisjäännistä rajoittuu enintään ilmoituksesta maksetun hinnan palauttamiseen. Aineistopäivien noudattamisesta ja ilmoituksessa mainituista eduista vastaa ilmoittaja.

Lisätietoja

Kysy tarvittaessa lisätietoja toimitusehdoista Sarilta!

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja ja yrittäjä
sari.yli-salomaki@editus.fi
040 5057345

Sari Yli-Salomäki

päätoimittaja, yrittäjä 040 5057345 sari.yli-salomaki@editus.fi